Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 feb 2008 - Anul XIII, nr. 27 (3708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Katherine Heigl, iubita ideală

Actriţa americană Katherine Heigl este cea mai dorită femeie din lume, ea fiind în fruntea clasamentului realizat de site-ul de internet askmen.com, informează Reuters.

Site-ul, care numără lunar 7 milioane de cititori, realizează anual, pe baza voturilor cititorilor, un top al celor mai dorite 99 de femei din lume. Cititorii iau în calcul calităţile pe care trebuie să le întrunească o iubită sau soţie ideală, precum inteligenţa, umorul, carisma şi ambiţiile.

Katherine Heigl, în vârstă de 29 de ani, a jucat anul trecut în comedia de succes "Un pic însărcinată" şi se află în prezent pe marile ecrane cu comedia romantică "27 de rochii", povestea unei domnişoare de onoare ghinioniste, în regia lui Anne Fletcher.

Actriţa a câştigat un premiu Emmy pentru rolul medicului Izzie Stevens din serialul de televiziune de succes "Anatomia lui Grey" şi a fost nominalizată de două ori la premiile Globul de Aur pentru aceeaşi partitură.

Pe locul al doilea în topul realizat de askmen.com s-a situat top modelul Alessandra Ambrosio, aceasta fiind urmată de actriţa britanică Kate Beckinsale, cunoscută pentru rolurile din drama "Pearl Harbor" şi din comedia "Click - Zapând prin viaţă".

Actriţa americană de origine cubaneză Eva Mendes, care a jucat în "Hitch - Consilier în amor", şi viitoarea mămică Jessica Alba, starul din "Sin City", completează topul cinci al celor mai dorite femei din lume.

În acelaşi clasament au fost incluse, în ordine, actriţele Scarlett Johansson şi Jessica Biel, cântăreaţa originară din Barbados Rihanna şi top modelele Marisa Miller şi Adriana Lima.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Katherine Heigl, iubita ideală.
 Vizualizări articol: 373 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Katherine Heigl, iubita ideală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oare trimis de
( 2 feb 2008, 21:51:22
hai nu zau...cea mai dorita femeie din lume...iar rad bine:))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii umplute cu conopidă 4 porţii - 60 minute 12 roşii1 conopidă mică2 cartofi1 linguriţă muştar100ml ulei± sare, piper Tăiaţi un “căpăcel” la partea de deasupra a roşiilor, goliţi-le de miez, presăraţi-le cu sare şi lăsaţi-le cu gura... Citeşte