Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 ian 2008 - Anul XIII, nr. 10 (3691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Copii

Christina Aguilera şi Nicole Richie au devenit mămici în aceeaşi zi

Acesta este primul copil atât pentru Aguilera, câştigătoare a cinci premii Grammy, cât şi pentru soţul său, producătorul Jordan Bratman.

Cuplul a anunţat naşterea primului lor copil printr-un SMS trimis prietenilor şi părinţilor: "Bebeluşul a venit pe lume. Mami şi tati sunt bine".

Cei doi nu au dezvăluit sexul bebeluşului, dar surse spun că este vorba de un băieţel. Cei doi au decis să păstreze misterul, la fel cum au făcut şi cu sarcina, Aguilera anunţând că va deveni mamă de-abia după ce abdomenul i se mărise considerabil.

Cu câteva săptămâni înainte de a naşte, Aguilera a făcut un pas curajos şi a acceptat să pozeze nud pentru ediţia din ianuarie 2008 a revistei americane Marie Claire. Fotografiile au fost realizate în stilul celor care au avut-o ca protagonistă pe Demi Moore, pe când aceasta era însărcinată, şi care au apărut în 1991 în revista Vanity Fair. Pe coperta revistei Marie Claire, Christina apare purtând doar o jachetă scurtă, descheiată. Cu această ocazie, cântăreaţa a dezvăluit că sarcina a fost o surpriză pentru ea şi pentru soţul său.

Aguilera şi Bratman sunt împreună din 2002. Cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2005.

La acelaşi spital din Los Angeles, Cedars-Sinai, starleta Nicole Richie, în vârstă de 26 de ani, a adus pe lume primul său copil, o fetiţă, rezultat al relaţiei sale cu cântăreţul de muzică rock Joel Madden, în vârstă de 28 de ani, solist al trupei Good Charlotte.

Fetiţa se numeşte Harlow Winter Kate Madden.

Richie, fiica adoptivă a cântăreţului Lionel Richie a devenit o preferată a tabloidelor americane în urma stilului său de viaţă turbulent, prieteniei cu Paris Hilton şi a problemelor cu legea.

Pe când era însărcinată în luna a cincea, a fost condamnată pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise. Richie a executat doar o oră din această pedeapsă pentru că infracţiunea pe care a săvârşit-o nu era una foarte gravă şi pentru că închisorile din Los Angeles se confruntă cu aglomeraţia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Christina Aguilera şi Nicole Richie au devenit mămici în aceeaşi zi.
 Vizualizări articol: 486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Christina Aguilera şi Nicole Richie au devenit mămici în aceeaşi zi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Porumb prajit cu ardei gras 6-8 portii 45 minute6-8 ştiuleţi de porumb1 lingură ulei de măsline2 ardei graşi roşii2 ardei graşi galbeni SOSUL:1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie2 linguri suc de lămâie3 linguri oţet de mere1 linguriţă boia dulce de ardei1... Citeşte