Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 dec 2007 - Anul XII, nr. 315 (3680)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În 2007

"Baby-boom" la Hollywood

Dacă 2006 a fost anul lui Shiloh, copilul actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt, şi al lui Suri, fetiţa lui Tom Cruise şi Katie Holmes, 2007 a fost marcat de un boom al bebeluşilor celebrităţilor, născuţi sau adoptaţi.

În februarie, Marcia Cross, interpreta personajului Bree din serialul de televiziune de succes "Neveste disperate", în vârstă de 44 de ani, a devenit pentru prima dată mamă, aducând pe lume fetiţe gemene, pe care le-a numit Eden şi Savannah.

În martie, Wesley Snipes, starul seriei de succes "Blade", a anunţat naşterea celui de-al doilea copil al său cu Nikki, cea de-a doua soţie, un băiat pe nume Alimayu. Tot în martie, fostul star din serialul "Beverly Hills, 90210", Tori Spelling, a născut primul său copil, un băieţel care a primit numele de Liam Aaron McDermott.

În aprilie s-a născut Angel Iris Brown, mărul discordiei dintre cântăreaţa Melanie Brown, membră a trupei Spice Girls, şi actorul Eddie Murphy, care refuză şi în prezent să-şi vadă copilul.

În mai, actorul american Kevin Costner, în vârstă de 52 de ani, şi soţia sa, Christine Baumgartner, au devenit părinţii unui băieţel, care a primit numele de Cayden Wyatt.

În iunie, Julia Roberts a adus pe lume al treilea copil, un băieţel care a primit numele de Henry Daniel. Tot în iunie, actorii Laurence Fishburne şi Gina Torres au devenit părinţii primului lor copil, o fetiţă pe nume Ashley.

În august, o altă membră a trupei Spice Girls, Emma Bunton, cunoscută sub numele de Baby Spice, a născut un băieţel pe care l-a numit Beau, rod al relaţiei sale cu Jade Jones.

În septembrie, Salma Hayek, diva latino nominalizată la premiile Oscar pentru rolul din "Frida", în vârstă de 41 de ani, a născut primul său copil, o fetiţă care a primit numele de Valentina Paloma.

În octombrie, o altă divă latino, cântăreaţa şi actriţa mexicană Thalia, în vârstă de 36 de ani, care este căsătorită cu magnatul industriei muzicale Tommy Mottola, a născut primul său copil, o fetiţă care a primit numele Sabrina Sakae. Nick Nolte a devenit tată la 66 de ani, după ce iubita sa, Clytie Lane, a născut o fetiţă.

În noiembrie, frumoasa actriţă de origine ucraineană Milla Jovovich a născut o fetiţă, primul său copil, care a primit numele de Ever. Tot în noiembrie s-a născut primul copil al cântăreţului Usher, care a primit numele… Usher. Actorul Dennis Quaid şi soţia sa, Kimberly, s-au bucurat foarte mult când, în noiembrie, o mamă surogat le-a născut copiii gemeni. Kimberly a pierdut mai multe sarcini şi din acest motiv a apelat la această formă de concepţie.

În decembrie, actriţa britanică Helena Bonham Carter a născut, la 41 de ani, o fetiţă, aceasta fiind cel de-al doilea copil pe care îl are cu soţul său, regizorul Tim Burton.

Vine barza la anul.

Un mare număr de vedete au anunţat, de asemenea, anul acesta, că sunt însărcinate şi că urmează să nască anul viitor.

Prima ar putea fi Christina Aguilera, care şi-a programat operaţia de cezariană pe 10 ianuarie.

O altă divă, Jennifer Lopez, a anunţat că este însărcinată abia după ce acest lucru era cât se poate de evident. În vârstă de 38 de ani, vedeta s-a declarat încântată de faptul că va avea un copil, dar înspăimântată că se îngraşă foarte mult.

Actriţa americană Jessica Alba a anunţat, în decembrie, că este însărcinată cu primul său copil, care se va naşte la începutul verii lui 2008.

Halle Berry şi iubitul său, top modelul Gabriel Aubry, au anunţat, în urmă cu câteva luni, că aşteaptă primul lor copil. Actriţa câştigătoare de premiu Oscar se înscrie în lista vedetelor care au rămas însărcinate după vârsta de 40 de ani. Berry a încercat de multe ori să rămână însărcinată şi era hotărâtă chiar să adopte.

Cate Blanchett, în vârstă de 38 de ani, a anunţat că va face un al treilea copil, rod al mariajului său cu scenaristul Andrew Upton.

Adopţii.

Dacă nu reuşesc să aibă propriii copii, multe vedete apelează la adopţie. Aşa a făcut cântăreaţa americană Sheryl Crow, câştigătoare a unui premiu Grammy, care a adoptat anul acesta primul său copil, un băieţel, pe când acesta avea doar două săptămâni. Cântăreaţa a făcut acest anunţ pe site-ul său de internet, dar a refuzat să dea mai multe detalii. Crow, care a suferit o operaţie pentru eliminarea unei tumori canceroase în aceeaşi lună în care s-a despărţit de logodnicul său, ciclistul Lance Armstrong, în februarie 2006, a spus că acestea sunt singurele declaraţii pe care doreşte să le facă despre această adopţie.

Actriţa americană Angelina Jolie, iubita actorului Brad Pitt, a continuat seria adopţiilor cu un băieţelul vietnamez în vârstă de trei ani şi jumătate, care a primit numele Pax Thien şi a completat familia multietnică a starului. Jolie mai are, împreună cu actorul Brad Pitt, un copil biologic, Shiloh Nouvel, care s-a născut în mai 2006, şi alţi doi copii adoptaţi, Maddox, în vârstă de cinci ani, originar din Cambodgia, şi Zahara, în vârstă de doi ani, originară din Etiopia.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Baby-boom" la Hollywood.
 Vizualizări articol: 475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Baby-boom" la Hollywood0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Escalop de porc 4 porţii - 40 minute 4 felii groase muşchi de porc100ml ulei (preferabil de măsline)200g măsline fără sâmburi1 lingură boia de ardei dulce200ml supă de carne2 căţei de usturoi1 foaie de dafin ± sare, piper Bateţi carnea cu... Citeşte