Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 dec 2007 - Anul XII, nr. 315 (3680)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şi-au spus adio

Cuplul Sean Penn - Robin Wright, unul dintre cele mai solide de la Hollywood, tocmai şi-a anunţat despărţirea după o căsnicie de 11 ani, îngroşând astfel rândurile vedetelor care şi-au încheiat relaţiile anul acesta, precum Cameron Diaz, Kylie Minogue, Hugh Grant şi Heath Ledger.

Lista a fost deschisă la începutul anului, în 4 ianuarie, când Cameron Diaz şi Justin Timberlake au anunţat oficial că se despart.

O lună mai târziu, pe 2 februarie, Pamela Anderson şi cântăreţul Kid Rock au divorţat după un mariaj care a durat patru luni. Între timp, vedeta sexy s-a căsătorit cu un fost iubit al lui Paris Hilton, Rick Salmon.

Tot în februarie şi-au anunţat separarea şi cântăreaţa canadiană Alanis Morissette şi actorul american Ryan Reynolds. Cei erau împreună din 2002 şi se logodiseră în 2005. Tot atunci, Kylie Minogue a anunţat că s-a săturat de infidelităţile iubitului său, Olivier Martinez, şi că se desparte de acesta.

La mijlocul lunii a urmat un alt cuplu foarte cunoscut - actorul Hugh Grant şi bogătaşa Jemina Khan -, urmaţi de Carmen Electra şi Dave Navarro, care fuseseră căsătoriţi trei ani.

În martie, Uma Thurman s-a despărţit de Andre Balazs, punând capăt unei relaţii de trei ani, într-un moment în care circulau zvonuri cu privire la o posibilă căsătorie a lor. Pe de altă parte, şi Paris Hilton a mai marcat o despărţire, de această dată de Stavros Niarchos. Alt cuplu destrămat la început de primăvară a fost şi cel format de James Blunt şi Petra Nemcova, cei doi anunţând însă că vor să rămână buni prieteni.

Heather Locklear şi Richie Sambora au divorţat în aprilie, după un proces care a durat 14 luni.

În luna mai s-au despărţit Kate Hudson şi Owen Wilson, motiv pentru care actorul american a şi încercat să se sinucidă, în august. La jumătatea lunii mai, Jessica Simpson şi John Mayer pun capăt unei relaţii de nouă luni.

În septembrie, Michelle Williams şi Heath Ledger au pus capăt unei relaţii de 3 ani. Cei doi actori se întâlniseră la filmările pentru "Brokeback Mountain".

Pe 18 octombrie, cel mai cunoscut cuplu al Parisului, format de preşedintele francez Nicolas Sarkozy şi de soţia sa Cécilia, s-a despărţit de comun acord, la capătul a câtorva săptămâni de zvonuri infirmate de preşedinţie. Preşedintele Franţei pare că nu are intenţia să încheie anul singur, el afişându-se, la Disneyland Paris, la braţul fostului manechin Carla Bruni, cu care se află, în prezent, în vacanţă în Egipt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-au spus adio.
 Vizualizări articol: 447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şi-au spus adio0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Escalop de porc 4 porţii - 40 minute 4 felii groase muşchi de porc100ml ulei (preferabil de măsline)200g măsline fără sâmburi1 lingură boia de ardei dulce200ml supă de carne2 căţei de usturoi1 foaie de dafin ± sare, piper Bateţi carnea cu... Citeşte