Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 dec 2007 - Anul XII, nr. 314 (3679)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Respect

Angelina Jolie, apreciată pentru acţiunile umanitare

Angelina Jolie a ocupat primul loc într-un top al celebrităţilor cu cele mai multe iniţiative umanitare în 2007, informează Reuters, care remarcă transformarea actriţei din ultimii ani, de la femeia tatuată la eroina cauzelor umanitare.

Jolie a fost vedeta care a reuşit să câştige cel mai mare respect din partea publicului pentru acţiunile sale umanitare, în special pentru activităţile sale în calitate de ambasador ONU şi pentru că, în calitate de mamă adoptivă, a încercat să atragă atenţia asupra suferinţelor din Africa.

Topul, întocmit în urma unui sondaj realizat prin intermediul site-ului Reuters AlertNet (www.alertnet.org), a stabilit că nu toate celebrităţile cu activităţi umanitare au reuşit să fie la fel de apreciate de public precum Jolie. Astfel, Madonna a fost votată drept cea mai puţin respectată celebritate altruistă din 2007, deşi a strâns sume importante pentru orfanii din Malawi. Imaginea Madonnei a fost afectată în special de acuzaţiile potrivit cărora şi-ar fi folosit faima şi averea pentru a ocoli reglementările din Malawi privind adopţiile.

"Oamenii nu sunt proşti. Pot simţi atunci când este vorba doar de o simulare sau când cineva chiar sprijină din suflet cauzele caritabile. Angelina Jolie este considerată a fi mai integră decât restul celebrităţilor şi oamenii simt că nu face ceea ce face doar pentru publicitate", a declarat Peter Walker, director al Feinstein International Famine Center din cadrul Universităţii Tufts.

Studiul online a fost realizat cu ajutorul a 606 persoane, în perioada 7-19 decembrie, şi o plasează pe Angelina Jolie pe prima poziţie a clasamentului, urmată de Bono de la U2 şi fondatorul Microsoft, Bill Gates. Rezultatul studiului arată că Angelina Jolie şi-a schimbat semnificativ imaginea, evoluând de la perioada în care îşi săruta fratele la o ceremonie de premiere sau purta la gât o fiolă cu sângele celui de-al doilea soţ al ei, Billy Bob Thornton.

Ambasador ONU pentru Refugiaţi.

De când a devenit ambasador al Agenţiei ONU pentru Refugiaţi în 2001, Jolie a vizitat peste 20 de regiuni marcate de crize umanitare, cel mai recent mergând în Irak. "Ea face acest lucru în mod foarte discret. Merge să vadă cu ochii ei, să fie aproape şi să fie o experienţă personală. Nu merge în regiunile cu crize umanitare împreună cu echipe de filmare şi cred că aceasta este adevărata probă a dedicării ei faţă de această cauză", a declarat Peter Kessler, purtător de cuvânt al UNHCR.

Jolie are trei copii adoptaţi - din Etiopia, Cambodgia şi Vietnam - şi o fiică proprie, Shiloh, copil pe care îl are împreună cu partenerul ei, Brad Pitt.

Cel mai puţin apreciate vedete care au făcut acţiuni de caritate au fost, în 2007, Madonna şi Paris Hilton.

Printre celebrităţile care au obţinut apreciere pentru activităţile lor umanitare s-au aflat şi foştii preşedinţi americani Bill Clinton şi Jimmy Carter, Regina Rania a Iordaniei şi fostul secretar general al ONU, Kofi Annan, alături de actorii Mia Farrow, Don Cheadle şi Brad Pitt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie, apreciată pentru acţiunile umanitare.
 Vizualizări articol: 553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelina Jolie, apreciată pentru acţiunile umanitare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ok trimis de
(28 dec 2007, 13:51:11
este cea mai tare tipa din lume

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Medalion în bacon 4 porţii -35 minute 700g muşchi de viţel200g bacon (tăiat în felii subţiri)2 fire de rozmarin1 linguriţă rasă boabe de muştar măcinate50g unt1 lingură hrean proaspăt ras± sare, piper Curăţă muşchiul de pieliţe şi... Citeşte