Programează un test drive cu SUV-ul Toyota Corolla Cross
Programează un test drive cu SUV-ul Toyota Corolla Cross
Programează un test drive cu SUV-ul Toyota Corolla Cross
 
sâmbătă, 10 mai 2025 - Anul XXX, nr. 108 (8943)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta5,1165 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,549 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Noutate

Primul restaurant WokFull din România se deschide la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Primul restaurant WokFull din România, un concept inovator de mâncare asiatică gătită integral la wok, promovat de chef Anca Socoliuc, se va deschide luni, 12 mai, la Suceava, în incinta Iulius Mall (Food Court), în urma unei investiții de 178.000 de euro. Franciza, care este o marcă Strong MND Corporation, se va extinde anul acesta în șapte alte orașe din țară.

 

„WokFull este un adevărat show culinar live ținut în fața clientului. Flăcări, sunete, arome, toate fac parte din experiența autentică pe care o aduce acest nou concept de mâncare asiatică gătită la wok. Este un mod sănătos de a prepara și servi preparate fast food, dar cu mai puține grăsimi și cât mai multe proteine, creat și promovat de chef Anca Socoliuc, care a reprezentat România în semifinala Young Chef și a devenit prima concurentă din Europa de Est ajunsă în această fază a competiției”, a declarat directorul general al Strong MND Corporation, Gabriel Melniciuc.

Primul local WokFull se va deschide, în urma unei investiții de 178.000 de euro, în incinta Iulius Mall (Food Court), din Suceava, luni 12 mai. Franciza este o marcă Strong MND Corporation, companie ce operează în România francize QSR (Quick Service Restaurant) încă din 2012 și deține până în prezent 67 de restaurante sub brandurile Hercule și Spartan. La rândul său, WokFull urmează să se extindă anul acesta în alte șapte orașe din România, respectiv în București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov, Galați și Târgu Mureș.

Noul concept este special gândit pentru a oferi românilor experiența autentică a mâncării asiatice, printr-o abordare modernă și un spectacol culinar unic. Meniul WokFull, care este gătit live, în fața clientului, este complet personalizabil și oferă preparate sănătoase și echilibrate, adaptabile și pentru vegetarieni sau vegani. Sub atenta supraveghere a chef-ului Anca Socoliuc, totul este gata în doar patru minute.

„WokFull a apărut din pasiunea mea pentru mâncarea asiatică, preparată rapid, sănătoasă și savuroasă. Este un concept în care wok-ul este scena, iar ingredientele din Japonia, China, Vietnam, Thailanda și Coreea, legumele proaspete de proveniență locală și sosurile special create pentru a oferi o alternativă mai sănătoasă în zona de food court mall, cu mai puțin zahăr și e-uri aproape inexistente, sunt protagoniștii. După 12 ani de experiențe culinare, m-am întors pe meleagurile autohtone pentru a aduce gustul vibrant al străzilor Asiei, dar cu suflet românesc, tehnică impecabilă și un branding urban și cool, adresat mai ales tinerilor”, a declarat chef Anca Socoliuc.

Șeful bucătar a participat la MasterChef România, iar după doar trei ani de carieră a reprezentat România în semifinala Young Chef. Încă de la primul ei meniu ca chef, Anca Socoliuc s-a remarcat printr-o abordare originală prin care a ridicat bucătăria tradițională la un nivel modern și fresh. Unul dintre preparatele unice create – prin care dintr-o banală mămăligă a preparat cipsuri de mălai cu caș afumat – i-a adus în 2018 un prestigios premiu, iar restaurantul în care era servit a intrat direct în top 5 locații din România. Chef-ul a deschis de-a lungul carierei sale numeroase restaurante pe litoral, iar luni va inaugura în Suceava, alături de o echipă de opt persoane, primul restaurant WokFull din România.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul restaurant WokFull din România se deschide la Suceava.
 Vizualizări articol: 313 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primul restaurant WokFull din România se deschide la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei