marţi, 28 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 123 (8652)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Nou în Suceava!

Poligon auto deschis pentru sucevenii care învață să conducă ori vor să își redobândească abilitățile de șofer

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poligonul auto ”Start Quattro” a fost deschis recent la ieșirea din municipiul Suceava spre Fălticeni, la marginea E 85, peste drum de Mandachi Hotel, investiția aparținându-i lui Cristian Macsinesi, care s-a gândit să amenajeze un loc în care sucevenii să-și poate dobândi sau exersa deprinderile de bază în șofat.

În poligonul auto sunt amenajări care permit efectuarea parcărilor cu spatele sau în lateral, plecarea în rampă, întoarcerea din trei mișcări, mersul sinuos printre jaloane etc.

Poligonul este destinat mai multor categorii de suceveni. Este vorba de cei care urmează o școală de șoferi și care și-ar dori să facă o pregătire suplimentară cu costuri mai reduse, de suceveni care au deja permis, dar care nu prea au condus și vor să își redobândească abilitățile de bază, dar și de adolescenții de la 16 ani în sus care vor să înceapă să exerseze condusul în mod legal, într-un poligon autorizat.

De asemenea, poligonul este destinat și școlilor de șoferi și instructorilor care vor să vină cu elevii într-un mediu sigur și controlat, în care aceștia din urmă să exerseze manevrele esențiale din trafic, care uneori îi fac pe aspiranți să pice examenul de traseu.

Poligonul auto ”Start Quattro” pune la dispoziție un autoturism cu dublă comandă, cu însoțitor, însă cei care doresc pot veni să exerseze manevrele esențiale în condus și cu propriile mașini.

Astfel, cu mașina firmei, cu dublă comandă și însoțitor, tariful este de 1,2 lei pe minut, în timp ce cu mașina personală taxa este de 0,9 lei per minut.

”La noi în poligon doritorul poate învăța relativ repede să stăpânească o mașină, să o țină sub control atunci când pleacă din rampă și, foarte important, poate învăța într-un cadru sigur cum să parcheze în diferite moduri, cu spatele, în lateral etc. Aceste aspecte sunt foarte importante, chiar esențiale, la examenul auto, dar și ulterior, la deplasarea prin zonele aglomerate din oraș

Credem că oferim un serviciu important, de care pot beneficia toți sucevenii doritori care au 16 ani împliniți.

Suntem deschiși tuturor școlilor de șoferi și persoanelor care vor să obțină un permis auto sau dețin unul și vor să-și perfecționeze abilitățile de conducere într-un mediu sigur și controlat”, a transmis Cristian Macsinesi.

Poligonul auto ”Start Quattro” poate fi găsit pe pagina de Facebook cu același nume, de asemenea și pe TikTok.

Relații suplimentare pot fi obținute și la numărul de telefon 0733.983.490.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poligon auto deschis pentru sucevenii care învață să conducă ori vor să își redobândească abilitățile de șofer.
 Vizualizări articol: 1552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poligon auto deschis pentru sucevenii care învață să conducă ori vor să își redobândească abilitățile de șofer0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei