marţi, 28 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 123 (8652)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Finalizare proiect „INVESTITIE DESTINATA RETEHNOLOGIZARII LA S.C. ACTIV MSN CONSTRUCT S.R.L.” Cod SMIS: 159967

BENEFICIAR: S.C. ACTIV MSN CONSTRUCT S.R.L. a semnat în luna februarie 2023 Contractul de finanțare nr. 762/POC/411/AS din 07.02.2023cu MINISTERUL INVESTIȚIILOR ȘI PROIECTELOR EUROPENE, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Obiectivul generalal proiectului a fost in stransa concordanta cu obiectivul specific al Programului Operational Competitivitate si l-a reprezintat refacerea capacitatii de rezilienta a S.C. ACTIV MSN CONSTRUCT S.R.L. prin realizarea unei investitii in retehnologizare, cu scopul de a atenua impactul economic asupra firmei, afectata de pandemia de Covid-19.

Obiectivul specific al Programului Operational Competitivitate este consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor afectate de pandemia COVID-19. Proiectul propus de catre solicitant  prin investia in retehnologizare va conduce la revigorarea din punct de vedere economic al firmei si implicit la consolidarea poziției pe piata de profil.

Scopul si obiectivele proiectului sunt in deplina concordanta cu actiunile obiectivelor specifice ale proiectului si cu activitatile eligibile ale proiectului, previzionate in Cererea de finantare.

Rezultatele așteptate în urma implementării proiectului sunt :

1. Realizarea de investitii in retehnologizare prin achizitionarea unui numar de 2 utilaje necesare desfasurarii activitatii

2. Respectarea principiului DNSH prin achizitionarea unui mijloc de transport si a 3 utilaje performante, care nu aduc prejudicii semnificative mediului inconjurator, precum si panouri fotovoltaice, acestea contribuind la obiectivele de mediu

3. Implementarea proiectului în mod eficient si în termenul stabilit. In acest sens au fost contractate servicii de consultanta care au sprijinit solicitantul atat in perioada de elaborare a Cererii de finantare cat si ulterior in asigurarea managementului investitiei; de asemenea au fost contractate servicii de audit financiar, publicitate, audit de mediu, servicii GDPR in vederea atingerii obiectivului general al proiectului fara probleme de natura financiara si tehnica, cu

respectarea reglementarilor programului de finantare

Proiectul a contribuit la îndeplinirea obiectivelor, indicatorilor de rezultat și de realizare a axei prioritare din POC.

Valoarea totală a Contractului de Finanțare a fost de 3.049.872,39 lei, din care finantarea nerambursabila a fost de 1.812.055,56 lei.

Perioada de implementare a proiectului a fost de la data de 07.02.2023, la care s-a adaugat si perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor,până cel târziu ladata de 31.05.2024.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Date de Contact:

S.C. ACTIV MSN CONSTRUCT S.R.L

Sat Tisauti, Comuna Ipotesti, Strada Grivitei, nr. 75 B, judetul Suceava

Telefon 0744707343; Email: activconstructsrl@yahoo.com

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finalizare proiect „INVESTITIE DESTINATA RETEHNOLOGIZARII LA S.C. ACTIV MSN CONSTRUCT S.R.L.” Cod SMIS: 159967.
 Vizualizări articol: 394 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Finalizare proiect „INVESTITIE DESTINATA RETEHNOLOGIZARII LA S.C. ACTIV MSN CONSTRUCT S.R.L.” Cod SMIS: 1599670.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei