Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 71 (8600)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

PNL Vatra Dornei și-a definitivat lista de candidați pentru Consiliul Local, mizând pe profesioniști cu experiență și gospodari recunoscuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii din Vatra Dornei și-au stabilit candidații pentru funcțiile de consilier local la alegerile din 9 iunie, PNL fiind primul partid care anunță lista finală.

Organizația PNL din Vatra Dornei, condusă de candidatul liberal la funcția de primar al municipiului, actualul viceprimar Marius Rîpan, și-a desemnat, în ultima ședință a Biroului Local, ordinea pe care o vor ocupa membrii de partid care se angrenează în lupta electorală de la începutul verii.

După stabilirea listei, Marius Rîpan a spus că „în ședința Biroului Local i-am primit cu mare bucurie pe noii noștri colegi. Alături de entuziasmul lor, avem experiența colegilor care nu se află la primul mandat, astfel încât lista noastră de consilieri este pregătită pentru 9 iunie”.

La rândul său, primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, a ținut să le mulțumească liberalilor care au făcut „pasul în spate” pentru aceste alegeri. „Respect maxim colegilor care mi-au urmat exemplul și au făcut loc noilor-veniți pentru întinerirea echipei de consilieri asumată de către Marius Rîpan! Rămânem uniți în slujba dornenilor”, a declarat Boncheș.

Lista de candidați este deschisă de Marius Rîpan, acesta declarându-se extrem de încântat de noii membri de partid care au decis să se alăture echipei PNL, precum și de componența în ansamblu a listei de candidați pentru Consiliul Local.

„Sunt oameni relevanți în domeniile lor de activitate, profesioniști cu experiență și gospodari recunoscuți.

Rămânem cea mai sudată echipă, contez pe aportul fiecăruia și le reconfirm, și public, faptul că rămân același om altruist, care are nevoie de fiecare, și în săptămânile ce vin, încărcate electoral, dar mai ales în anii următori de mandat”, a precizat Rîpan.

Lista PNL pentru Consiliul Local Vatra Dornei este următoarea: Marius Rîpan (inginer – viceprimar), Ionuț Irimiea (medic ortoped), Raul Alexievici (economist), Daniela Vasiluț (medic dermatolog), Dorin Grohinschi (jurist și antreprenor), Corina Atofanei (profesor la Liceul Teoretic Ion Luca), Alexandru Morari (inginer silvic și fermier), Sînziana Macsim (medic psihiatru), Ștefan Mușei (profesor - antrenor la lotul național sanie), Cristina Costiuc (biolog la Laboratorul de microbiologie din Spitalul Municipal Vatra Dornei și evaluator la Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate), Ilie Popescu (dulgher), Andrei Dănuț Dârțu (inginer mecanic - administrator service), Ioan Bacer (administrator de pensiune și firmă de transport), Mariana Obrejă (pensionar), Dumitru Candrea (fondatorul și coordonatorul Ansamblului Dorna Dorului – pensionar), Ionuț Anton (profesor de sport și instructor de fitness), Sorin Mazga (profesor și director al Clubului Sportiv Școlar), Mihaela Nemeș (educator grădiniță), Roxana Sas (asistent medical), Adrian Rusu (inginer industria lemnului, administrator de firmă și profesor Liceul Tehnologic Vasile Deac), Paul Boncheș (economist - administrator de firmă) și Viorel Pop (inginer - administrator de firmă).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL Vatra Dornei și-a definitivat lista de candidați pentru Consiliul Local, mizând pe profesioniști cu experiență și gospodari recunoscuți.
 Vizualizări articol: 787 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL Vatra Dornei și-a definitivat lista de candidați pentru Consiliul Local, mizând pe profesioniști cu experiență și gospodari recunoscuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei