Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 23 (8552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vino și descoperă mai multe rame pentru ochelari în Suceava - le găsești în oferta

Nu mai este de mult o noutate faptul că tot mai mulți oameni se confruntă cu probleme la nivelul vederii, chiar și de la vârste fragede. Atunci când privirea începe să se încețoșeze și apar probleme tot mai dese la nivelul ochilor, este cazul să îți faci un control. Acesta va determina eventuale probleme și va anunța dacă este cazul să începi să porți ochelari. Mai ales în cazul copiilor, aceste controale trebuie efectuate cu regularitate, întrucât din ce în ce mai mulți tineri au de suferit din cauza ecranelor de la gadget-urile folosite.

Dacă încă nu știi unde să îți efectuezi un control la ochi, poți opta pentru EXPERTOPTIC, unde poți, de asemenea, să obții perechea potrivită de ochelari de vedere. Dacă nu ești adeptul ochelarilor în formă clasică, nu este nicio problemă, întrucât există acum varianta lentilelor de contact, pe care le găsești tot în cadrul acestui magazin.

 

Cum să alegi perechea potrivită de ochelari de vedere?

Atunci când efectuezi un control și acesta determină dioptrii mărite, este cazul să alegi o pereche de ochelari care să îți îmbunătățească vederea odată cu trecerea timpului. Însă, alături de lentilele pe care le alegi, o mare importanță le au și ramele, întrucât acestea trebuie să se potrivească atât cu fizionomia feței, cât și cu ținutele pe care le porți.

Deci, cum alegi ramele potrivite? Ei bine, trebuie, mai întâi de toate, să ții cont de trăsăturile pe care le are chipul tău, întrucât o pereche nepotrivită de ochelari poate să îți mărească sau micșoreze fața, după caz. Însă nu trebuie să îți faci griji, întrucât personalul din magazin te poate sfătui în privința formei și culorii ramelor care ți se potrivesc. Vei găsi rame de ochelari de la brandurile favorite, precum Guess, Furla, Vogue sau Emporio Armani.

În ceea ce privește lentilele, poți opta pentru lentile de diferite grosimi, în funcție de dioptriile pe care le ai. De asemenea, poți opta pentru lentile cu filtru de protecție, dacă ești o persoană ce petrece destul de mult timp în fața ecranelor și ai nevoie de protecție suplimentară la nivelul ochilor. Totodată, poți alege lentile care să se închidă la contactul cu lumina puternică a soarelui, dacă ai ochi sensibili și consideri necesar acest lucru. Vino si descopera mai multe rame ochelari Suceava și alege-ți rama potrivită gusturilor tale.

 

Lentilele de contact - potrivite persoanelor nonconformiste

Nu toată lumea preferă clasicii ochelari de vedere, din diverse motive, de aceea, persoanele îndrăznețe pot opta pentru varianta lentilelor de contact. Ce-i drept și acestea sunt o soluție practică, mai ales dacă este vorba de oameni ce desfășoară cu precădere activități sportive, ce sunt imposibil de realizat cu ajutorul ochelarilor obișnuiți.

Echipa EXPERTOPTIC pune la dispoziția clienților interesați lentile de contact nu doar cu dioptrii, ci și cosmetice, de diferite nuanțe. Acestea sunt însoțite de instrucțiuni de folosire, pe care este indicat să le urmezi cu atenție. Recomandat este să nu le utilizezi pe timpul nopții sau atunci când intri în contact cu apa, întrucât riști să le deteriorezi.

Prin urmare, fiecare persoană trebuie să aibă grijă de propria vedere, indiferent dacă acest lucru se întâmplă cu ajutorul ochelarilor sau a lentilelor de contact, care trebuie sa fie de înaltă calitate pentru o îmbunătățire vizibilă la nivelul ochilor.

 

Contact:

Suceava - 0740 952 952
Botoșani Calea Națională - 0744 754 754
Botoșani Carrefour - 0755 538 538
Rădăuți - 0747 750 750
Fălticeni - 0751 341 341
Roman - 0755 589 589
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vino și descoperă mai multe rame pentru ochelari în Suceava - le găsești în oferta.
 Vizualizări articol: 555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vino și descoperă mai multe rame pentru ochelari în Suceava - le găsești în oferta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei