Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 303 (8527)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Obiceiuri

Moș Crăciun a venit cu sute de cadouri și un frumos spectacol de colinde pentru locuitorii orașului Liteni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moș Crăciun a venit cu sute de cadouri și un frumos spectacol de colinde pentru copii dar și pentru cei mai mari dintre locuitorii orașului Liteni. În ajunul Crăciunului, parcarea noii Săli a Sportului din Liteni a găzduit evenimentul „Vine, vine, Moş Crăciun!”. Înainte de sosirea moșului, locuitorii orașului Liteni s-au bucurat de un frumos spectacol de colinde susținut de corul Liceului „I.V. Liteanu”, grupul vocal-instrumental Izvoraşul din Liteni și interpreţii Ilinca Vornicu, Ștefania Popa, Andreea Petrariu, Briana Calistru, Iustina Cazacu, Andreea Bădărău,  Maria Ivan, Izabela Popa, Mădălina Maftei, Narcisa Mitruţ, Nicoleta Dumitru (Borş), Florin Costan, Elisa Tîrgovăţu şi un grup de colindători din oraşul Liteni. După spectacol, copiii au primit daruri din partea lui Moș Crăciun. „Și pentru cei mari, Moșul a avut o surpriză, o locație nouă și anume parcarea Sălii Sporturilor. Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Iar Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri, vouă şi celor apropiaţi”, a transmis primarul din Liteni, Tomiță Onisii. La finalul evenimentului din ajunul Crăciunului, toți cei prezenți au asistat la un superb foc de artificii.

De precizat că Primăria Liteni a pregătit un eveniment și pentru ultima zi a anului, pe 31 decembrie. Începând cu ora 13:00, tot în parcarea de la Sala Sporturilor din Liteni, va avea loc Festivalul „Parada Măștilor”, iar spectatorii vor putea să se bucure de urăturile și tradițiile din zona orașului Liteni. Tomiță Onisii a precizat că vor fi acordate premii pentru toate cetele care vor participa la acest eveniment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moș Crăciun a venit cu sute de cadouri și un frumos spectacol de colinde pentru locuitorii orașului Liteni.
 Vizualizări articol: 434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moș Crăciun a venit cu sute de cadouri și un frumos spectacol de colinde pentru locuitorii orașului Liteni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei