Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 303 (8527)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Oportunitate

Apartamentele din Ansamblul Rezidențial Twins vor fi predate la cheie în primăvara și vara anului 2024

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre cele mai căutate ansambluri rezidențiale din Suceava – Twins – se apropie de finalizare, iar din primăvara anului care începe în câteva zile vor fi predate la cheie primele apartamente.

O oportunitate foarte bună de investiții, ținând cont de perioada scurtă de așteptare și faptul că TVA-ul este redus la 5% până la finalul anului 2023, plus reducerile care se pot obține în funcție de numărul de apartamente cumpărate.

 

Primele 30 apartamente din Ansamblul Rezidențial Twins, în stadiu avansat de finalizare

 

Proiectul rezidențial TWINS este în grafic cu lucrările, ritmul de lucru în șantier fiind unul accelerat, ajungându-se la nivelul finalului de an la performanța de a avea 30 de apartamente într-un stadiu avansat de finalizare.

Ajungerea la acest stadiu este cu atât mai importantă cu cât s-a reușit acest rezultat chiar dacă lucrările au stagnat timp de 4 luni cu ocazia autorizării etajului suplimentar, în perioada primelor 4 luni ale anului 2023, perioadă în care lucrările au fost în ”stand-by”.

 

 

Predarea la cheie a tuturor apartamentelor în intervalul primăvară - vară 2024

 

Pe lângă cele 30 de apartamente care sunt în stadiu avansat de finalizare, predarea la cheie a tuturor celor 120 de apartamente va fi efectuată începând cu primăvara anului 2024, terminând cu vara aceluiași an. 

Așadar, în vara anului 2024 toate apartamentele vor fi gata, mutarea într-o perioadă călduroasă fiind indicată în detrimentul perioadei reci.

 

Stadiu avansat după un an și jumătate de la debutul lucrărilor

 

Ținând cont de faptul că prima turnare de beton a fundației clădirii a fost în martie 2022, după doar un an și jumătate stadiul de execuție al complexului este foarte avansat iar ritmul a fost susținut, ținând cont și de perioada de 4 luni de întrerupere a lucrărilor generată de autorizarea etajului suplimentar.  De altfel, lucrările pe șantier se derulează în continuare într-un ritm excelent, lucrându-se profesionist și cu responsabilitate 100%, lucru vizibil și din exteriorul șantierului.

Finisaje interioare și exterioare în stadiu avansat – materiale premium

 

Finisajele interioare și exterioare se derulează într-un ritm corect și se lucrează cu profesionalism și responsabilitate.

Zidăria s-a finalizat încă din vară, iar instalațiile electrice, sanitare și termice sunt finalizate în integralitate, fiind montate și majoritatea distribuitoarelor, a cadrelor și a rezervoarelor încastrate.

Încălzirea în pardoseală cu serpentine Hertz și Uponor a fost, de asemenea, finalizată.

Finisajele sunt executate cu profesionalism de către echipa de finisori, acordându-se în acest sens o atenție specială montajului colțarelor, calității gleturilor, a varurilor și a restului de materiale utilizate, lucrându-se  doar cu branduri reputate, precum Adera, Weber, Baumit și Caparol.

La finisajul tavanelor s-a utilizat inclusiv plasă din fibră de sticlă, un element de noutate pe segmentul rezidențial din Suceava, iar cele de la etajele superioare au fost termoizolate inclusiv cu vată bazaltică și cu folie de aluminiu.

Ceramicele utilizate sunt în integralitate import Spania și Italia, așa cum a garantat inițial dezvoltatorul, proprietarii de apartamente putând opta dintr-o gamă diversă de opțiuni cromatice oferite de producător și dezvoltator.

Termosistemul este deja vizibil de la bulevard, soluția adoptată fiind cea promisă de dezvoltator - vată bazaltică, nu polistiren, produs ce conferă un grad net superior de protecție termică, fonică și împotriva incendiilor.

Lifturile au fost deja achiziționate - marca Schindler, una dintre cele mai renumite mărci de lifturi din lume, arhicunoscută la nivel global, montajul accesoriilor acestora fiind deja demarat.

Tâmplăria a fost montată în integralitate, profilul de tâmplărie montat fiind exact cel promis de dezvoltator, respectiv VEKA 82 cu 7 camere și 3 sticle, un profil din gama de lux produs de Q FORT Moldova, care conferă un grad sporit de protecție termică și fonică.

Montajul acoperișului s-a finalizat, acesta executându-se cu tablă Blacho Trapez de calitate premium.

Branșamentul cu gaz este de asemenea în derulare, pentru primele 30 de apartamente urmând să fie demarate operațiunile de branșare chiar la final de an.

 

Prețuri corecte, calitate premium și TVA 5%, redus până la finalul anului

 

Prețurile apartamentelor din complexul TWINS sunt echilibrate ținând cont de calitatea construcției, poziționarea excelentă a blocurilor, transparența cu care s-a construit și potențialul de creștere al oricărui apartament achiziționat în acest ansamblu rezidențial.

Cei care se grăbesc să facă acum achiziția pot beneficia și de faptul că TVA-ul este redus la doar 5% până la finele anului, iar în funcție de metoda de plată și de numărul de apartamente achiziționate se pot obține reduceri de până la 10%, direct de la dezvoltatorul imobiliar, care poate fi contactat pe site-ul www.mandachitwins.ro sau la telefon 0756.035.396.

 

Ultimele apartamente disponibile la Twins

 

Ultimele apartamentele disponibile în complexul rezidențial Twins, foarte căutate chiar din stadiul de proiect, sunt următoarele:

  • Apartamente cu 2 camere: 50 mp, 57 mp, 61 mp;
  • Apartamente cu 3 camere: 69 mp, 78 mp, 87 mp;
  • Penthouse, cu 120 mp.

Un apartament nou, la cheie, în ansamblul rezidențial TWINS va fi predat total funcțional. Astfel, cu excepția corpurilor de iluminat, a mobilierului, a electrocasnicelor și a locului de parcare, totul este inclus în preț: ușă de intrare, uși interioare, placare cu ceramice și parchet, utilare integrală a băilor, centrală termică pe gaz, prize și întrerupătoare. Finisajele sunt, de asemenea, incluse în preț. Sistemul de încălzire propus este prin pardoseală.

Întreaga lucrare înregistrată foto – video și predată proprietarilor

 

Întreaga lucrare este pozată și filmată încă din etapele incipiente, fiind  primul dezvoltator imobiliar care pune la dispoziția cumpărătorilor de apartamente, la finalul lucrării, un stick care conține poze și înregistrări video cu toate stadiile și etapele lucrării, pentru o transparență totală.

 

Investiție sigură și profitabilă, într-o zonă cu potențial mare de creștere

 

Achizițiile din ansamblul rezidențial TWINS sunt o investiție sigură datorită proiectului profesionist, calității materialelor utilizate, seriozității cu care s-a construit, dar și pentru amplasament.

Zona este ideală pentru copii, Ansamblul rezidențial TWINS, fiind situat foarte aproape de școală și grădiniță, la 4-5 minute de mers pe jos.

De asemenea, Twins este aproape și de celelalte punctele de interes din oraș, fiind situat la doar 4-5 minute de mers cu mașina până la Poliție, Universitate, Primărie, Tribunal sau zona centrală.

Mai mult, zona Metro este în mod evident unul dintre viitoarele poluri de dezvoltare urbană ale Sucevei. Deja autoritățile, dar și importante companii private, au demarat acolo investiții masive în proiecte cheie pentru oraș.

Pentru proprietarii de apartamente de la TWINS această dezvoltare a zonei reprezintă un mare avantaj, pe lângă bine cunoscutul beneficiu dat de panorama unică a Sucevei care poate fi văzută din Ansamblu, acesta fiind situat în cel mai înalt punct din municipiu, într-o zonă însorită, fără clădiri în jur care să producă umbrire construcției.

 

Spații comerciale de închiriat în suprafață de 1.000 mp

Complexul rezidențial în care se vor muta 120 de familii are prevăzute numeroase facilități, inclusiv spații comerciale cu diverse destinații.

Spațiile comerciale de închiriat sunt în suprafață de 1.000 mp, cu vizibilitate premium, poziționate la parter, cu deschidere generoasă la E85 (bdul Sofia Vicoveanca) și pentru toate există posibilitate de compartimentare, după preferință. Acestea sunt pretabile pentru multiple activități, de la clinică medicală, birouri, supermarket, showroom, sediu de companie, farmacie, până la centru fitness-spa sau alte funcțiuni care vor completa serviciile puse la dispoziție celor din zonă.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apartamentele din Ansamblul Rezidențial Twins vor fi predate la cheie în primăvara și vara anului 2024.
 Vizualizări articol: 1957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Apartamentele din Ansamblul Rezidențial Twins vor fi predate la cheie în primăvara și vara anului 20244.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei