Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 301 (8525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unul după altul

Ziua și accidentul mortal cu victime bicicliști pe șoselele județului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La o zi după ce un biciclist a fost acroșat de o mașină și apoi călcat fatal de a doua, la Moldovița, un nou accident cu final tragic pentru un biciclist a avut loc pe raza satului Pârteștii de Sus, comuna Cacica.

Miercuri seară, în jurul orei 17.30, polițiștii de la Compartimentul Rutier Gura Humorului au fost sesizați prin 112 cu privire la un accident produs la Pârteștii de Sus.

Din păcate, echipajul medical ajuns la fața locului a constatat că victima suferise o hemoragie masivă în zona capului și era decedată.

Din cercetările care au urmat a rezultat că bărbatul decedat, în vârstă de 54 de ani, din Cacica, a ieșit cu bicicleta de pe podețul locuinței și a pătruns pe drumul județean fără să se asigure și fără să acorde prioritate de trecere vehiculului cu care s-a intersectat.

A fost vorba de un VW Bora, condus de un șofer în vârstă de 44 de ani, din Berchișești, care nu a putut evita impactul.

Biciclistul a fost lovit de mașină și a căzut peste parbrizul autoturismului, de unde a fost proiectat pe carosabil, unde s-a lovit fatal la cap.

Echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean Suceava - Substația Gura Humorului, a constatat decesul la fața locului, victima neavând semne vitale.

Șoferul implicat în accident avea alcoolemie 0.

Polițiștii au deschis dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă, în cadrul căruia continuă ancheta.

Cu o zi înainte, pe 19 decembrie, un biciclist care aparent se deplasa regulamentar a căzut victimă într-un groaznic accident rutier, fiind lovit de două mașini.

Accidentul cu final tragic s-a produs pe drumul județean din Moldovița, în dimineața zilei de marți, 19 decembrie.

Din cercetările poliției rezultă că bărbatul a fost acroșat întâi cu oglinda unui autoturism marca Dacia Logan, condus de o femeie.

În urma acestei acroșări, bărbatul a căzut pe carosabil, iar ghinionul a făcut ca din spate să vină și un autoturism marca Mercedes, la volanul căruia se afla tot o femeie.

A doua șoferiță nu l-a mai putut evita pe biciclistul întins pe jos și l-a călcat.

Biciclistul a decedat pe loc.

Polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă care va necesita probabil o anchetă destul de complexă pentru a se stabili dinamica exactă a accidentului și cum se împarte vina.  

Ca să vă faceți o idee despre problematica acestor accidente, miercuri, la Vicovu de Sus a mai avut loc un accident rutier cu implicarea unei bătrâne care se deplasa pe bicicletă. Din fericire, femeia în vârstă de 75 de ani a avut șansa de partea ei.

Din cercetările poliției a rezultat că biciclista de 75 de ani se deplasa pe trotuar și într-o intersecție nu a fost atentă la întâlnirea cu un Audi A 4, condus de un tânăr de 23 de ani. 

Bătrâna a fost transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, fiind diagnosticată cu ”contuzie umăr drept, contuzie genunchi drept”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua și accidentul mortal cu victime bicicliști pe șoselele județului.
 Vizualizări articol: 565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua și accidentul mortal cu victime bicicliști pe șoselele județului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei