Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 301 (8525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

La inițiativa deputatului Șoldan, Liceul Tehnologic Cajvana va primi un autocar pentru transportul elevilor navetiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a anunțat că Liceul Tehnologic Cajvana va primi un autocar pentru transportul sutelor de elevi navetiști care învață la această unitate școlară. Gheorghe Șoldan a precizat că în cursul zilei de miercuri a susținut și votat un amendament la Legea bugetului de stat pe 2024, de alocare a sumei necesare pentru achiziționarea autocarului. „Liceul va primi astfel un sprijin financiar de 700.000 de lei pentru achiziționarea unui autocar care să fie folosit la transportul elevilor care învață la Cajvana, dar locuiesc chiar și la peste 20 de kilometri distanță de unitatea de învățământ. În prezent, în fiecare zi de școală, de la primele ore ale dimineții, elevii se urcă pe ture în trei microbuze de câte 16 locuri fiecare și sunt aduși la liceu. Și apoi, tot pe ture, duși spre casele lor”, a spus Șoldan.

El a arătat că la Cajvana, două dintre microbuze sunt din 2006, respectiv 2008, iar al treilea este din 2015.

„Cele trei microbuze fac zilnic în jur de 300 de kilometri, transportând elevi din Costâna, Părhăuți, Todirești, Soloneț, Comănești, Humoreni, Botoșana, Poieni Solca, Arbore, Iaslovăț, Gura Solcii, dar și din satul Codru”, a declarat deputatul PSD de Suceava. El a mai precizat că autocarul pe care Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare” din Cajvana îl va achiziționa va putea fi folosit și la transportul echipelor sportive și al ansamblului folcloric din cadrul liceului și, nu în ultimul rând, în excursiile școlare.

„E un pas important spre normalitate, pe care mă bucur că l-am făcut pentru orașul meu natal, Cajvana”, a încheiat Șoldan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La inițiativa deputatului Șoldan, Liceul Tehnologic Cajvana va primi un autocar pentru transportul elevilor navetiști.
 Vizualizări articol: 492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La inițiativa deputatului Șoldan, Liceul Tehnologic Cajvana va primi un autocar pentru transportul elevilor navetiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei