Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 301 (8525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Fata lovită pe trecerea de pietoni de la Policlinică este în stare gravă, dar stabilă. Băiatul de 17 ani nu a rămas internat

Vineri, 22 Decembrie 2023 (14:30:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accidentul de joi seară, de pe trecerea de pietoni din zona Policlinică, în municipiul Suceava, s-a soldat cu rănirea gravă a unei fete în vârstă de 16 ani, în timp ce băiatul de 17 ani lovit de aceeași mașină a scăpat mult mai ușor.

Cosmin Iurea, în vârstă de 38 de ani, din Botoșani, este tânărul care conducea autoturismul Smart pe bulevardul Ștefan cel Mare, din direcția Bucovina spre Policlinica Areni.

După cum se vede și în imaginile care surprind accidentul, șoferul nu a schițat nici un gest de a reduce viteza pentru a da prioritate, crezând probabil că cei doi nu vor traversa.

Cei doi tineri s-au angajat în traversare regulamentar, dar imprudent, fiind loviți în plin de autoturismul Smart și proiectați la metri buni distanță.

Panica de la fața locului a fost maximă având în vedere că fata în vârstă de 16 ani a fost găsit în stare de inconștiență.

Minora a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată de urgență la Spitalul Județean Suceava, unde a ajuns și băiatul de 17 ani. 

Spitalul Județean Suceava a comunicat că fata a fost stabilizată și internată pe secția de Neurochirurgie, cu diagnosticul preliminar de traumatism cranian și multiple alte traumatisme. 

Minorul de 17 ani a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-facial și traumatism prin cădere, însă leziunile erau minore, astfel că nu a rămas internat.

După cum am arătat încă de joi seară, șoferul implicat în accident era băut, având concentrația de 0,49 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, în urma testării cu aparatul etilotest. 

Alcoolemia se încadrează la infracțiune, dar pentru confirmare se așteaptă și rezultatele probelor de sânge. Șoferul a fost verificat și cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au deschis dosar penal privind infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului și continuă cercetările.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fata lovită pe trecerea de pietoni de la Policlinică este în stare gravă, dar stabilă. Băiatul de 17 ani nu a rămas internat.
 Vizualizări articol: 2690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fata lovită pe trecerea de pietoni de la Policlinică este în stare gravă, dar stabilă. Băiatul de 17 ani nu a rămas internat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei