Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 277 (8501)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scandalul continuă

Deputatul Florin Pușcașu susține ferm că AUR nu a comandat nici un sondaj de opinie în municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scandalul în jurul sondajului de opinie care ar fi fost realizat în municipiul Suceava la comanda AUR continuă cu noi declarații din partea oficialilor din această formațiune politică. Într-o conferință de presă care a avut loc joi, deputatul AUR de Suceava Florin Pușcașu a declarat oficial că acest partid nu a comandat vreun sondaj în municipiul Suceava.

Reamintim că la începutul acestei săptămâni, de pe adresa de e-mail oficială a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor Suceava au fost trimise rezultatele obținute în urma chestionării a 1.023 de subiecți din municipiul Suceava. Potrivit celor de la AUR Suceava, sondajul ar fi fost realizat de sociologul dr. Adrian Botezatu, la comanda acestui partid politic, în perioada 31 octombrie - 1 noiembrie 2023. Ulterior apariției în presă a acestui sondaj, sociologul Adrian Botezatu a anunțat că nu a făcut niciodată acest sondaj, el precizând că „datele generate în comunicatul AUR nu îmi aparțin. Nu am făcut eu sondajul acesta”. Botezatu a adăugat că sondajul ar fi fost realizat de fostul senator sucevean Ovidiu Donțu. În ceea ce-l privește pe Donțu, acesta a spus că sondajul a fost realizat de Adrian Botezatu și că are date în acest sens. Și deputatul AUR de Suceava Doru Acatrinei a confirmat faptul că sondajul prezentat a fost realizat de sociologul Adrian Botezatu.

Cu toate acestea, în conferința de joi, deputatul Florin Pușcașu a precizat că „poziția oficială a partidului ne obligă să ne dezicem de această măsurătoare care nu a fost făcută la inițiativa organelor noastre de conducere”. El a subliniat faptul că acesta nu este un sondaj asumat oficial de partid. „Vom reveni pe măsura clarificărilor pe care le vom obține cu precizări. În clipa de față vă pot spune că nici candidații, nici cei care urmează să fie măsurați în cadrul partidului nu sunt încă stabiliți. Acei oameni care au apărut în măsurătoarea dată publicității în mod neoficial nu reprezintă poziția oficială a partidului. Drept pentru care eu cred că persoanele care sunt implicate ar trebui să vină cu lămuriri și să își asume demersul în nume personal”, a declarat deputatul AUR de Suceava.

El a adăugat că în momentul în care va exista o poziție oficială a organizației județene aceasta va fi stabilită în comun cu toți factorii de decizie importanți din partid și va fi transmis un comunicat de presă oficial cu privire la candidați și strategiile electorale ale AUR Suceava. Florin Pușcașu a mai precizat că Ovidiu Donțu nu este membru al AUR Suceava, el fiind alături de acest partid pentru a oferi consultanță juridică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Florin Pușcașu susține ferm că AUR nu a comandat nici un sondaj de opinie în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Deputatul Florin Pușcașu susține ferm că AUR nu a comandat nici un sondaj de opinie în municipiul Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei