Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 268 (8492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A plecat la Ceruri

Asistentul social sucevean Andreea Palage a murit la doar 45 de ani, răpusă de cancer

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asistentul social Andreea Palage, angajată a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava, la Centrul Maternal, a murit la doar 45 de ani, răpusă de cancer. Vestea că Andreea a pierdut lupta cu o boală crâncenă, că a plecat la Ceruri mult prea devreme, lăsând în urmă o mamă îndurerată, o soră în lacrimi, colegi, prieteni, cunoscuți împietriți de durere, a șocat pe toată lumea.

Andreea a plecat din această lume la o vârstă la care bucuria de a trăi este la maximum, „când se întăresc prieteniile de-o viață, când totul capătă sens, iar credința în Dumnezeu își face loc în inimile noastre”.

Andreea a lucrat în cadrul DGASPC Suceava din anul 2004, a dobândit experiență în mai multe servicii, iar din anul 2009 până în prezent a făcut parte din colectivul Centrului Maternal Suceava.

„Andreea, ai avut un nume predestinat pentru a face bine tuturor, ai fost prieten de nădejde și sprijin la nevoie, un suflet blând, cald, liniștit, mereu cu o vorbă bună pentru fiecare și un pansament sufletesc pentru noi, cei care te-am cunoscut. Iubeai nespus de mult animalele, oamenii, natura, marea, pădurea. Tot timpul așteptai să vină vara, să te bucuri de soarele cald și de plaja de la Vama Veche…, care acum va fi pustie fără râsul tău zglobiu de copil. Te bucurai de fiecare plimbare, de culorile anotimpurilor, îmi tot repetai că vrei să dansezi, să vezi lumea, că vrei să trăiești, că mai ai multe de făcut pe acest pământ, abia așteptai din nou vara ca să mergi în Grecia. Ai fost o luptătoare încrâncenată într-un joc cu reguli care s-au tot schimbat și nu te-a întrebat nimeni dacă le accepți sau nu, pentru că Dumnezeu a avut alte planuri cu tine. Iubeai din răsputeri viața și tot timpul spuneai că <va fi bine, trebuie să fiu bine>. Ți-ai dus bătălia cu demnitate, curaj și cu zâmbetul pe buze până în ultimele clipe, iar acum te-ai cuibărit în inimile și gândurile noastre, așa cum ai venit pe lumea asta, cu pași mici, în liniște, să nu deranjezi sau să superi pe nimeni, pentru a te purta în gând, în drumețiile care îți plăceau atât de mult. <Vreau să trăiesc. Andreea! Vreau să dansez, hai să ieșim, așa îmi spuneai mereu! Drum lin spre îngeri,  prietenă, colegă, confidentă și războinica mea dragă! De acum dansezi cu îngerii acolo sus și te vei bucura pentru eternitate de marea albastră!”, este mesajul pe care l-a transmis Andreea Olărean, „o colegă și prietenă, la bine și la rău”.

Colectivul DGASPC Suceava transmite condoleanțe mamei și surorii Andreei,  multă putere și alinare de la Dumnezeu, „pentru că noi, oamenii, suntem prea neputincioși în fața implacabilului”. Corpul neînsuflețit al Andreei Palage a fost depus luni, 13 noiembrie 2023, în jur orei 14.00, la Biserica „Sfânta Înviere” Suceava (în spatele bisericii, la noua capelă), iar înmormântarea va fi miercuri, 15 noiembrie, la ora 12.00, la Cimitirul Pacea Vechi. Dumnezeu să o ierte!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asistentul social sucevean Andreea Palage a murit la doar 45 de ani, răpusă de cancer.
 Vizualizări articol: 944 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asistentul social sucevean Andreea Palage a murit la doar 45 de ani, răpusă de cancer0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei