Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 268 (8492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

AUR și-a prezentat în Suceava și Gura Humorului candidații pentru Parlamentul European

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a prezentat, luni, în județul Suceava, candidații pentru Parlamentul European la alegerile de anul viitor. Caravana „Patrioți în Europa” organizată de AUR a poposit în Gura Humorului și Suceava, acolo unde candidații la alegerile europarlamentare s-au întâlnit cu membrii și simpatizanții acestei formațiuni politice. Printre cei care au luat cuvântul s-a numărat și candidatul desemnat de AUR Suceava pentru Parlamentul European, Veronica Grosu, profesorul universitar la Universitatea „Ștefan cel Mare”.

„Ne aflăm aici, în fața dumneavoastră, pentru că în primul rând țara noastră a ajuns într-un punct de cotitură în ceea ce privește identitatea și suveranitatea națională. Ne aflăm aici pentru că eu și colegii mei considerăm că ne sunt amenințate familiile. Nu suntem de acord cu familii cu părinte 1 și părinte 2. Știți foarte bine că în occident, în multe țări, sunt deja recunoscute din punct de vedere social și juridic acele familii formate din doi părinți de același gen”, a spus Veronica Grosu.

Ea a adăugat că AUR nu este de acord cu acel observator național al copilului și nu acceptă ca datele copiilor să fie înregistrate într-un registru online pentru care nu există o certitudine că ar fi securizat. „Ne aflăm aici pentru că vrem să vă invităm să fiți alături de noi cu sufletul, cu inima și cu gândul curat și atunci când la viitoarele alegeri veți vota să vă gândiți că trebuie să alegeți persoana potrivită care să vă apere credința, familia și să apere tot ceea ce este românesc”, a mai precizat Veronica Grosu. De precizat că AUR a anunțat că a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri, fiind o premieră pentru scena politică din România, „unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri. Candidații AUR îi vor asculta pe români și le vor răspunde la toate întrebările”.

„Ne dorim să cunoaștem preocupările și aspirațiile acestora. Vrem să înțelegem mai bine nevoile fiecărei comunități în parte pentru a ne asigura că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European. Cu acest prilej le vom oferi românilor mai multe informații despre viziunea și propunerile noastre pentru viitorul României și al Uniunii Europene”, a transmis conducerea AUR.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului AUR și-a prezentat în Suceava și Gura Humorului candidații pentru Parlamentul European.
 Vizualizări articol: 1516 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
AUR și-a prezentat în Suceava și Gura Humorului candidații pentru Parlamentul European1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei