Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 268 (8492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Spectacol

„Retro Night”, la Balul Bobocilor de la Colegiul Militar Câmpulung

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Național Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung a organizat, la finele săptămânii trecute, Balul Bobocilor 2023, „Retro night” fiind tema spectacolului de bun-venit pentru elevii de-a IX-a în marea familie a adolescenților militari.

Balul bobocilor „Retro Night” a îmbrăcat forma unui concert din anii `80, care a adus pe scenă 24 de adolescenți din clasele a IX-a într-un spectacol de dans, muzică şi voie-bună.

Au fost îndrumați artistic de colegii lor din clasele a XII-a, care le-au întins astfel o mână camaraderească, cu autoritatea a trei ani de experiență în colegiul militar.

Pasiunile micilor concurenți, talentul, creativitatea, spontaneitatea și dragostea pentru ceea ce fac au prins viață în timpul probelor de concurs: talentul muzical (voce, chitară, orgă și tobe), aptitudinile pentru dans, arte marțiale, cultura generală, toate au concurat la câștigarea marelui premiu de „Miss” și „Mister” Boboc.

Nici organizatorii, elevii de clasa a XII-a, sau colegii din ceilalți ani de studiu nu s-au lăsat mai prejos: au cântat și dansat pentru cei prezenți.

Cu siguranță, rolul juriului a fost unul dificil, pentru că toate perechile au dovedit talent şi imaginație debordantă.

 

  • Miss Boboc - Ștefania Sîrbu, Mister Boboc - Robert Cazan

 

După deliberări, Miss Boboc a fost desemnată eleva Ștefania Sîrbu, iar titlul de Mister i-a revenit elevului Robert Cazan.

După balul bobocilor, cei doi câștigători ai serii au transmis câteva gânduri: „Consider că a fost o experiență minunată, un moment unic, plin de emoții! Magia serii m-a cuprins și m-a lăsat purtată de extaz, reușind să ofer un moment de mult visat. Totodată, fără coordonatorii mei sunt sigură că nu aș fi ajuns atât de departe și vreau să le mulțumesc pentru implicarea și încrederea pe care au avut-o în mine.

A fost o experiență de neuitat și îndemn toți viitorii boboci să participe la bal și să se bucure de fiecare moment magic, dedicat doar lor. Mulțumesc și părinților, profesorilor, fraților și prietenilor pentru că m-au susținut și m-au sfătuit, astfel încât rezultatul a fost pe măsură”, a arătat eleva Ștefania Sîrbu, Miss Boboc 2023.

Colegul său, Robert Cazan, Mister Boboc 2023, a arătat că ”Balul Bobocilor CNMSM 2023 a însemnat integrarea mea printre elevii liceului, dar mai ales printre colegii mei din companie. Fiind un nou început în viață, acest moment m-a făcut să realizez că cei 11 ani de pregătire muzicală nu au fost în zadar. Am reușit să îmi expun talentul printr-un moment bine exersat, aplauzele și susținerea publicului fiind rezultatul muncii mele. Sunt foarte mulțumit de ceea ce am putut realiza. Mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat”. 

Pentru popularitate au fost premiați elevii Teodora Boboc și Lucian Burlă, care au fost aleși prin vot de către colegii prezenți la eveniment. Îi felicităm și pe elevii care au câștigat locul al II-lea, Roua Dragotă și Petru Nemțan-Nisioiu, precum și locul al III-lea, Izabella Varga și Mihai Simuții.

Publicul a avut parte și de un moment special, când pe scena colegiului a urcat invitatul serii, Whats`up, care a adus un plus de strălucire serii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Retro Night”, la Balul Bobocilor de la Colegiul Militar Câmpulung.
 Vizualizări articol: 1095 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
„Retro Night”, la Balul Bobocilor de la Colegiul Militar Câmpulung4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei