Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 233 (8457)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cercei din argint placați cu aur, bijuterii deosebite de la Moreas

Femeile poartă cu drag accesorii de tot felul și sunt mari pasionate de cercei, lanțuri sau brățări. Mai ales dacă vorbim despre bijuterii din metale prețioase, acestea sunt cu atât mai apreciate. Pentru cei interesați, Moreas comercializează bijuterii deosebite. Iată care este oferta acestui magazin online.


Cercei, din argint, placați cu aur

 

Aur sau argint? Aceste metale prețioase au tabere de fani. Aurul este cunoscut din cele mai vechi timpuri ca fiind prețios și preferat pentru accesorii diverse. Însă, într-o comparație de preț cu argintul, cel din urmă este mai apreciat. Mai accesibil, la fel de rezistent și cu strălucirea sa aparte, argintul cucerește mai degrabă pe tinerii cu gusturi moderne.

 

Însă, la Moreas.ro descoperim și alte variante interesante, spre exemplu cercei din argint placați cu aur. Sunt realizați din argint, însă innobilati și acoperiți de strat de aur. Vin într-o varietate de tipuri și modele. Inspirați din motive fel de fel, Moreas se dorește a fi și sursă de inspirație pentru doamnele și domnișoarele care își doresc să poarte ceva atipic. Cercei în formă de inimă care parcă se topește, cei cu floare, lacăt sau fluturași sunt disponibili în această colecție.

 

Colecții speciale de bijuterii din argint

 

La Moreas gasesti bijuterii argint într-o diversitate copleșitoare. Practic de aici putem cumpăra orice tip de bijuterie din argint care să completeze o ținută sau care să devină un cadou special. În plus, cei din cadrul acestui magazin online pot ambala produsul, gata să fie livrat fix ca un cadou. În acest sens, înainte de a plasa comanda bifați această opțiune la produs.

 

Va atrage atenția numaidecât și categoria de bijuterii subestimate sau cele masive. Vorbim despre accesorii care ies în evidență. În cazul celor masive sunt modele robuste, supradimensionate, fie vorba despre brățări cu zale și sistem de închidere atipic, fie vorba despre brățări cu perle sau inele foarte mari față de stilurile clasice cu care ne-am obișnuit.

 

Cât despre gama celor subestimate aici sunt bijuterii delicate, de o finețe aparte. Brățări de gleznă, cercei de mici dimensiuni în formă de fluturi sau coliere cu inimioare mici pot fi alese de aici. Multe dintre tipurile acestea de bijuterii sunt disponibile în varianta gold sau silver, aurii sau argintii. Efectul este unul wow, iar la bază toate sunt realizate din argint, însă finisajul final este diferit.

 

Bijuterii personalizate

 

Nu în cele din urmă merită să amintim despre produsele personalizate. Acestea au fost dintotdeauna o alegere excelentă. Cine primește un cadou personalizat conchide că persoana care i-a dăruit așa ceva special a acordat o atenție deosebită cadoului. Are și valoare simbolică desigur.

 

În gama de la Moreas sunt bijuterii ce pot fi personalizate. Acestora le este dedicată o categorie aparte. Regăsim aici coliere din argint, cu pandativ cruce, inimă sau cu bănuți pe care pot fi imprimate inițiale. Sunt de asemenea și brățări din argint cu accesorii similare.

 

Pentru doritori comenzile pot fi plasate din pagina oficială, moreas.ro.

 

 

 

Contact:

 

hello@moreas.ro

0371235707

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cercei din argint placați cu aur, bijuterii deosebite de la Moreas.
 Vizualizări articol: 870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cercei din argint placați cu aur, bijuterii deosebite de la Moreas0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei