Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 177 (8401)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Telefoane de vânzare Samsung S22, la prețuri imbatabile pe Yzzy.ro

Nu este nevoie să cheltui mulți bani ca să îți cumperi ceea ce îți place. Că vorbim aici despre mobilarea casei, o mașină sau chiar un telefon, există întotdeauna soluții smart. Reciclarea și refolosirea este și va fi întotdeauna o soluție eficientă. O mașină recondiționată sau un telefon vor arăta bine și vor funcționa în parametri, dar te va costa mult mai puțin la achiziționarea lor. Trebuie doar să găsești acele site-uri de unde să știi că poți cumpăra în siguranță, fără bătăi de cap și de unde vei primi exact ce ai comandat. Yzzy.ro este unul dintre ele.

 

Un site construit din pasiune pentru telefoane

 

Locul de unde îți poți cumpăra un telefon sau vinde pe cel vechi este la un click distanță. Aici se găsesc mai multe modele de telefoane mobile, inclusiv telefoane de vanzare Samsung S22. Acestea din urmă se găsesc în mai multe variante cu diferența că aici pe site prețul lor este mult mai scăzut. După ce au trecut prin mai multe etape de verificare minuțioasă, modelele au fost expuse pe site cu toate specificațiile tehnice la vedere.

Dintre modelele de Samsung expuse pe site-ul Yzzy se pot alege după preferințe chiar și culoarea dorită, cu ajutorul barei de căutare din meniu. De altfel, site-ul este în așa fel conceput încât navigarea pe el să fie ușoară și oricine să găsească aici ceea ce caută.

Chiar dacă vrea să își vândă telefonul vechi, și acest lucru este expus cu detalii la rubrica de vânzare.

 

Procese de vânzare-cumpărare, rapide și sigure

 

În căutarea unui telefon nou, poți foarte ușor să te păcălești, mai ales pe site-uri nesigure. Dar dacă apelezi pe la Yzzy vei fi încântat pur și simplu de maniera simplă și sigură în care poți face o tranzacție.

Cu ajutorul butoanelor de cumpără sau vinde este mai mult decât simplu fie să cumperi un telefon nou, fie să îl vinzi pe cel vechi. Fiecare model de telefon expus pe platformă este testat riguros pentru a funcționa impecabil. Nu se acceptă telefoane furate sau cu risc de blocare.

Toate detaliile și specificațiile tehnice despre fiecare model în parte sunt expuse pe site. Telefonul trece prin cel puțin 30 de criterii de analiză ca să poată fi în parametri optimi de funcționare.

 

Garanție de un an la achiziționarea unui telefon

 

Pe platforma Yzzy toată lumea are de câștigat; și persoana care cumpără și cel care vinde vor fi mulțumiți de modul transparent în care se desfășoară procesele de vânzare-cumpărare.

Pe site sunt explicate și stările estetice ale telefoanelor puse la vânzare, în așa fel încât oricine să se poată orienta ușor. Acestea sunt ca nou, foarte bun, bun și acceptabil.

În colet se va primi doar dispozitivul second-hand comandat, fără alte accesorii. În plus, platforma Yzzy oferă o garanție de 12 luni la cumpărare în format fizic sau electronic, la cerere.

Termenul de livrare este de aproximativ 1-3 zile lucrătoare, din momentul plasării comenzii.

Mai multe detalii privind produsele doar pe pagina oficială yzzy.ro

 

Contact:

Str. Ana Ipătescu, Nr.5, et. 2, 208

contact@yzzy.ro

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Telefoane de vânzare Samsung S22, la prețuri imbatabile pe Yzzy.ro.
 Vizualizări articol: 1868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Telefoane de vânzare Samsung S22, la prețuri imbatabile pe Yzzy.ro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei