NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
 
luni, 31 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 177 (8401)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9767 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5898 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Investiții

Cantină pentru elevi, sediu nou pentru primărie și dispensar, inaugurate la Horodnic de Sus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administrația locală din Horodnic de Sus a inaugurat, sâmbătă, noile investiții în centrul civic al comunei. Este vorba despre o cantină – „Căsuța cu bucate”, unde elevii din comună vor primi o masă caldă în timpul anului școlar, sediul primăriei și fosta clădire a poștei, complet reabilitate și modernizate.

La manifestările organizate de comunitatea locală cu această ocazie au participat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, prefectul Alexandru Moldovan, primarii din Rădăuți, Vicovu de Sus, Arbore, Horodnic de Jos, Iaslovăț, Bilca, Marginea și consulul onorific al Republicii Coreei de Sud, Dumitru Mihalescul.

Conform unui comunicat transmis de Consiliul Județean Suceava, președintele Flutur a apreciat că ziua de sâmbătă a fost una „de succes pentru administrația publică liberală, un mandat de succes pentru primarul liberal Valentin Luță, de la Hordodnic de Sus”.

„Am participat astăzi la inaugurarea a încă trei obiective noi de investiții în Horodnic de Sus sub mandatul primarului Valentin Luță. O primărie nouă, în care stilul autentic bucovinean, cu lavița veche și laiceru de pe perete, este îmbinat cu birourile moderne, europene, gata pentru a veni în sprijinul populației. O cantină socială unde primăria acordă o masă caldă elevilor de la școala generală din comună în timpul anului școlar și o clădire a poștei care era dărăpănată și acum arată impecabil, cu spații de servicii publice pentru populația locală. Nu demult, la primarul Luță am participat la inaugurarea dispensarului medical. S-a renovat din temelii și s-a modernizat o casă de cultură unicat în județul Suceava, s-au modernizat școli și grădinițe, s-au făcut investiții în apă și canalizare și, mai nou, primarul are proiectul de aducțiune gaz metan pentru populația din Horodnic de Sus”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Acesta a mai arătat că activitatea administrativă a primarului Valentin Luță este prețuită de locuitorii din comună, care îl consideră „foarte eficient”. „Astfel de exemple de primari fac cinste județului Suceava și, din fericire, avem multe astfel de exemple, indiferent de culoarea politică. În parteneriat cu Consiliul Județean, au schimbat la față județul Suceava”, a mai spus Flutur. În centrul noii zone cu clădiri administrative din Horodnic de Sus stă primăria comunei. Alături, în același stil arhitectural, au fost renovate fosta clădire a poștei, clădirea dispensarului comunal și „Căsuța cu Bucate”, o clădire în care va funcționa cantina pentru elevii din Horodnic de Sus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cantină pentru elevi, sediu nou pentru primărie și dispensar, inaugurate la Horodnic de Sus.
 Vizualizări articol: 721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cantină pentru elevi, sediu nou pentru primărie și dispensar, inaugurate la Horodnic de Sus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei