Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 177 (8401)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Descoperă produsele iconice de la Champion!

Vrei să-ți completezi garderoba cu niște articole vestimentare de zi cu zi cu adevărat deosebite? Există doar o singură alegere - marca Champion. Prezentă în lumea modei street de peste 100 de ani, astăzi are statutul unei adevărate legende. Se concentrează întotdeauna pe o combinație între cea mai înaltă calitate și un confort maxim, fără să uite de problema designului rafinat. Așadar, dacă te interesează modelele confortabile și la modă, ar trebui să vezi gama decorată cu logo-ul brandului Champion - te așteaptă în showroom-urile Sizeer și online.

 

Stil urban cu îmbrăcămintea de la Champion

Printre modelele clasice ale brandului american, pe primul loc se află cele din gama variată de îmbrăcăminte. Încă de la început, Champion a urmărit să ofere clienților îmbrăcăminte practică, confort maxim, care se bazează pe soluții funcționale în sport. Nimic nu s-a schimbat de-a lungul anilor, iar logo-ul brandului Champion este în continuare sinonim cu cel mai bun echilibru între streetwear și stilul sportiv. Faptul că Champion a fost brandul care a introdus pentru prima dată pe piață hanoracele, sutienele sport și tricourile cu două fețe este o dovadă a angajamentului său față de perfecțiune și a căutării de soluții inovatoare, din ce în ce mai bune. Champion este, de asemenea, responsabil pentru țesătura tip plasă și pentru sistemul Reverse Weave, care împiedică întinderea materialului la spălare. Ce poți găsi în cele mai recente colecții ale brandului Champion? Hanoracele nu sunt singurul must have.

Tricourile Champion bărbaţi, cu aspect monocrom, atemporal, completate de celebrul logo, sunt un element de bază al ținutelor de vară. Confecționate din materiale naturale și solide, acestea te vor servi mult timp. La Sizeer găsești, de asemenea, pantaloni de la Champion, care se vor potrivi perfect cu tricourile, bluzele longsleeve sau hanoracele brandului. Vezi pantalonii jogger, pantalonii scurți și pantalonii cargo perfecți atât pentru zile aglomerate în oraș, cât și pentru relaxare acasă. Fiecare garderobă are nevoie și de o îmbrăcăminte exterioară practică. Jachetele de la Champion pentru sezonul de tranziție și pentru iarnă vor asigura că, indiferent de situație, vei arăta elegant, iar vremea aspră nu te va forța să-ți schimbi planurile.

 

Pășind cu încredere datorită încălțămintei de la Champion

 

Printre modelele clasice ale brandului american se numără și sneakers eleganți. La fel ca îmbrăcămintea, încălțămintea de la Champion iese în evidență prin manopera excelentă și designul deosebit, fapt datorită căruia vei cuceri străzile orașului. Indiferent dacă ești în căutarea unei perechi evergreen sau a celor mai recente propuneri ale mărcii, toate sunt disponibile la Sizeer. Se remarcă, de asemenea, pantofii monocromatici Champion Beck, de culoare albă și neagră. Sneakers cu platformă sunt încă în tendințe, așa că merită să mizezi pe o pereche din seria Champion Foul Play Platform sau Champion Rebound Platform. În loc de pantofi sport, cauți șlapi versatili pe care să îi poți lua cu tine atât la piscină, cât și în vacanță? Atunci colecția Champion Samoa, plină de variații de culori, este pentru tine. Toate încălțările cu logo-ul distinctiv vor fi elementul forte perfect pentru ținutele tale în stil streetwear și sport. Poți crea un total look decorat cu logo-ul brandului Champion sau îți poți compune propriile combinații unice.

Descoperă toate propunerile iconice ale brandului Champion. Pentru a face acest lucru, vizitează unul dintre showroom-urile Sizeer sau cumpără online pe https://sizeer.ro!

 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Descoperă produsele iconice de la Champion!.
 Vizualizări articol: 618 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Descoperă produsele iconice de la Champion!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei