Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 127 (8351)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La Hanul Bucovinei

Prima ediție a Festivalului Culinar Cătălin Scărlătescu, la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Luna iunie vine cu o surpriză plăcută pentru cei pasionați de gastronomie,  muzică, dar și de frumoasa zonă de munte a Bucovinei -  prima ediție a Festivalului Culinar Cătălin Scărlătescu.

Evenimentul va avea loc la Complexul Hanul Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc, în intervalul 15 – 18 iunie, când chef Cătălin Scărlătescu și echipa sa vor găti într-o locație unică, care cuprinde o grădină uriașă, Kimpolung Steakhouse, restaurantul de la demisolul clădirii, Bohemian Venue Salon – sală de evenimente, Hanul Bucovinei - hotelul cu camere duble, apartamente, lofturi și beer spa, Bucovina Grand Salon - a doua sală de evenimente, La ponton, Pe Jar și fabrica de bere artizanală Kimpolung.

Iar pentru ca satisfacțiile culinare să fie completate de ritmuri adecvate, în cadrul Festivalului Culinar Cătălin Scărlătescu vor fi prezenți artiști din zona de rock, folk și de petrecere, printre invitați fiind Holograf, Puya, Emeric Imre, Artis Band, Dinu Olărașu, Tipul cu chitara, DJ Zlei, DJ Ciprian Botezatu, DJ Belu, DJ Glass, Virgil Prispian și Mady Omania.

Așadar, un mixt de demonstrații culinare live, răsfăț pentru papilele gustative și distracție pe ritmuri de jazz, folk, rock, muzică ușoară, dar și seri de petrecere alături de DJ.

În funcție de bilete, Complexul Hanul Bucovinei va fi împărțit în 2 zone principale: Acces General și VIP Acces.

Zona de Acces General reprezintă toată suprafața grădinii, plus locurile special amenajate de food & drinks din curtea complexului.

Zona VIP Acces acoperă atât partea de Acces General, cât și Kimpolung Steakhouse, unde se va amenaja o zonă de brunch și desigur, bere artizanală brasată în fabrica de bere Kimpolung, din interiorul Hanului.

De asemenea, în Bucovina Grand Salon va fi amenajată o zonă specială pentru copii, unde timp de câteva ore fiecare copil se va putea bucura de activitățile propuse, iar părinții vor ști că aceștia sunt sub supraveghere.

Biletele de acces se pot achiziționa pe site-ul www.camarabucovinei.comsau de la Recepția Hanului Bucovinei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima ediție a Festivalului Culinar Cătălin Scărlătescu, la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1043 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prima ediție a Festivalului Culinar Cătălin Scărlătescu, la Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei