Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 127 (8351)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incident grav în Ițcani. Copil de 11 ani, împușcat în ochi de un alt minor

Vineri, 2 Iunie 2023 (21:54:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un copil în vârstă de 11 ani, din cartierul Ițcani al municipiului Suceava, a ajuns la Spitalul Județean Suceava joi seară, cu o plagă oculară severă, fiind transferat în cursul nopții cu o ambulanță a Serviciului Județean Suceava la Spitalul ”Sf. Spiridon” Iași. Și mai șocant este că băiatul a suferit o plagă prin împușcare.

Copilul s-a jucat în după-amiaza zilei de 1 iunie în parcul din Ițcani, iar spre seară a plecat spre casă într-un grup mai numeros de copii. Gravul incident s-a petrecut în dreptul bisericii din cartier. Un băiat mai mare, în vârstă de 17 ani, avea asupra sa un pistol airsoft replică, cu care ar fi tras de mai multe ori. Chiar dacă pare să fi fost vorba de un pistol replică, catalogat ca o jucărie, bila trasă de aproape i-a afectat globul ocular copilului.

Copilul a fost stabilizat la Suceava, însă leziunea oculară pune probleme și există riscul unei afectări pe termen lung.

Din informațiile pe care le avem, băiatul în vârstă de 17 ani, cu părinții plecați în străinătate și aflat în grija bunicii, a venit în Ițcani la un prieten și inițial ar fi tras cu acel pistol, în joacă, de mai multe ori, în plan vertical. A patra oară însă, în condiții în care poliția trebuie să le lămurească, a tras spre capul copilului de 11 ani.  

Poliția Suceava nu a comunicat încă oficial despre caz, însă cert este că pistolul respectiv nu este unul supus autorizării din punct de vedere al regimului armelor și munițiilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incident grav în Ițcani. Copil de 11 ani, împușcat în ochi de un alt minor.
 Vizualizări articol: 2640 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incident grav în Ițcani. Copil de 11 ani, împușcat în ochi de un alt minor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei