Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 93 (8317)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

În Vatra Moldoviței începe cel mai mare proiect pentru modernizarea drumurilor din comună

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Vatra Moldoviței, Virgil Saghin, a anunțat că în această comună va începe cel mai mare proiect pentru modernizarea mai multor drumuri. Virgil Saghin a spus că la finalul săptămânii trecute a semnat la sediul Ministerului Dezvoltării contractul de finanțare pentru modernizarea prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” a aproximativ zece kilometri de drumuri vicinale din comuna Vatra Moldoviței. Saghin a precizat că valoarea totală a proiectului este de 27,732 milioane de lei, din care prin Programul ”Anghel Saligny” a fost alocată o primă tranșă de finanțare în valoare de zece milioane de lei.

Primarul din Vatra Moldoviței a ținut să-i mulțumească președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, pentru sprijinul pe care acesta l-a acordat comunei pe care o conduce. Virghil Saghin a spus că în acest mandat, dar și în cel viitor în comuna Vatra Moldoviței vor fi începute și finalizate mai multe proiecte de dezvoltare, din fonduri europene, guvernamentale și locale. „Vreau să îi mulțumesc în mod special domnului președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, pentru că întotdeauna s-a gândit la comuna noastră și a fost alături de noi în obținerea și realizarea a numeroase proiecte de dezvoltare. Întotdeauna a fost alături de comunitatea din Vatra Moldoviței și nu a uitat ce am promis cetățenilor pentru dezvoltarea comunei noastre. Și noi vom fi în continuare alături de el și împreună, mandatul acesta și mandatul viitor vom avea mai multe proiecte pentru ca Vatra Moldoviței să se dezvolte în continuare”, a declarat primarul Virgil Saghin.

El a arătat că prin proiectul finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” va fi modernizat un tronson de drum din satul Ciumârna, 19 porțiuni de drum din satul Vatra Moldoviței și alte trei tronsoane din satul Paltinu. Virgil Saghin a subliniat faptul că modernizarea drumurilor a fost una dintre prioritățile sale ca primar al comunei, iar în proiectul finanțat cu 10 milioane de lei au fost incluse tronsoanele de drum care necesită modernizare, prioritățile fiind stabilite în urma discuțiilor cu locuitorii din comună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În Vatra Moldoviței începe cel mai mare proiect pentru modernizarea drumurilor din comună.
 Vizualizări articol: 968 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
În Vatra Moldoviței începe cel mai mare proiect pentru modernizarea drumurilor din comună3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei