Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 77 (8301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Casa de odihnă Sf. Nicolae din Botoșani: îngrijire pentru seniori într-un mediu

După o viață petrecută în câmpul muncii și în slujba familiei, orice persoană trecută de o vârstă are dreptul la odihnă și relaxare într-un cadru confortabil și care să ofere siguranță. Nu toți adulții activi își permit să aibă grijă de părinți sau de bunici, în special dacă aceștia au ajuns la o vârstă înaintată. Vorbim aici de îngrijiri speciale, mai ales dacă seniorii suferă și de anumite afecțiuni sau dizabilități.

În acest sens căminele pentru bătrâni pot veni în ajutorul acestor persoane oferindu-le un spațiu în care să se simtă bine și să fie îngrijite cu atenție, permițând și vizitele membrilor de familie. Un bun exemplu este și Casa de odihnă Sfântul Nicolae cu sediul în Botoșani.

 

Casa de odihnă Sfântul Nicolae, un cămin adevărat pentru bunici și nu numai

Ce poate fi mai plăcut pentru seniori decât să se simtă tratați cu grijă și atenție, dar și înconjurați de persoane de vârsta lor? Acest lucru este posibil doar într-un spațiu modern dar și cu personal specializat, atent la nevoile bunicilor. Iată că acest lucru este posibil, la un cămin din Botoșani. Întreg personalul de la Casa de Odihna Sf. Nicolae este bine pregătit în domeniul îngrijirii complete a persoanelor în vârstă, chiar și a celor cu dizabilități.

 

Vorbim aici despre un cămin de bătrâni privat unde prioritatea personalului este fericirea părinților sau bunicilor care locuiesc aici.

 

Casa de odihnă Sfântul Nicolae este locul ideal pentru ca aceștia să se simtă ca acasă și de asemenea locul unde ceilalți membri ai familiei sunt întotdeauna bineveniți, pentru a petrece clipe de calitate împreună. Aici, la căminul din Botoșani, seniorii se simt ca și acasă, atât din punct de vedere fizic, cât și mai ales din punct de vedere psihic. În acest climat familial, seniorii sunt pe mâini bune, înconjurați de dragostea și optimismul personalului.

 

Căminul Sfântul Nicolae oferă standarde europene în materie de confort și îngrijire

Casa de odihnă Sfântul Nicolae din Botoșani este amenajată cu gust într-un imobil complet renovat. Ea este compusă din demisol, parter, două etaje și o curte generoasă cu meri, foișoare, bănci și leagăne. Dispune de asemenea de locuri de parcare. Mesele sunt pregătite din ingrediente proaspete la bucătăria din cadrul complexului. În camerele echipate cu tot confortul, bunicii se pot relaxa privind la televizoare moderne.

Persoanele cazate în acest caminBotosani sunt îngrijite în regim rezidențial. În cazul persoanelor care suferă de afecțiuni psihice sau fizice, personalul specializat cu atestare în domeniul socio-sanitar, se ocupă cu devotament de ei.

La acest cămin din Botoșani seniorii sunt în permanență implicați într-o serie de activități ocupaționale care să le permită menținerea în formă. În complexul rezidențial stil boutique există săli de masaj, de recreere, parc, foișor și bibliotecă, precum și o sală de sport.

Restaurantul din incintă oferă mese echilibrate și oportunități de interacțiune socială. Paza și supravegherea video sunt non-stop asigurate în căminul din Botoșani.

Activitățile artistice și de socializare oferite de căminul Sfântul Nicolae fac din acest spațiu dotat cu 60 de locuri, locul ideal pentru îngrijire, confort și siguranță.

Pentru mai multe detalii legate de internare sau imagini din cămin, accesați pagina oficială a căminului din Botoșani.

 

Contact: sfantulnicolae2020@gmail.com

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Casa de odihnă Sf. Nicolae din Botoșani: îngrijire pentru seniori într-un mediu.
 Vizualizări articol: 1202 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Casa de odihnă Sf. Nicolae din Botoșani: îngrijire pentru seniori într-un mediu1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei