Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 71 (8295)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public

Un șofer beat a gonit cu poliția după el, ignorând și un foc de armă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, beat la volan, s-a angajat într-o urmărire periculoasă cu poliția după el, gonind câțiva kilometri buni și pierzându-și la un moment dat urma pe un drum secundar datorită mașinii net superioare. Pe parcursul urmăririi, șoferul pericol public a ignorat și un foc de armă tras în plan vertical, fapt care demonstrează din nou că mulți tineri teribiliști nu au înțeles nimic din tragediile recente petrecute în timpul unor astfel de goane, una inclusiv în județul Suceava.

Pe 24 martie, în jurul orei 1.00, un echipaj rutier de la Gura Humorului, care acționa în zona centrală a orașului, a efectuat semnal de oprire unui Nissan Patrol care rula pe sensul dinspre Suceava.

Șoferul a ignorat semnalele și a intrat cu viteză pe strada Mănăstirea Humorului, așadar pe direcția comunei Mănăstirea Humorului. 

Fugarul a fost somat în repetate rânduri prin folosirea aparaturii porta-voce cu privire la somațiile privind folosirea armamentului, dar nu a vrut să oprească. La un moment dat, în timpul urmăririi, polițiștii au tras și un foc de armă de avertisment, în plan vertical. Fugarul a intrat la un moment dat pe un drum secundar, accidentat, unde, datorită mașinii de teren, a reușit să își piardă urma. Autospeciala de poliție nu a mai putut continua urmărirea, dar s-a dat imediat alarma și altor echipaje.

În aceeași noapte, polițiștii au reușit să-l identifice pe cel care a fost la volan. Constantin Buburuzan, din Mănăstirea Humorului, avea concentrația de 0,94 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost testat și cu aparatul Drug Test, fiind negativ la substanțe interzise.

Tânărul a petrecut 24 de ore în arest, pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii Compartimentului Rutier Gura Humorului vor continua ancheta pentru a contabiliza contravențiile săvârșite de fugar pe parcursul urmăririi. Este vorba de neoprirea la semnalul regulamentar al polițistului rutier,dar și de abateri legate de viteză și depășiri pe linia continuă săvârșite în timpul goanei. La final se va trage linie privind amenzile și perioada de suspendare a permisului de conducere.

 

”Neoprirea la semnalul regulamentar al polițistului rutier nu este doar o contravenție și un act de sfidare a legii și autorității, ci poate atrage consecințe din cele mai grave pentru șoferul care încalcă legea, pasagerii din vehiculul acestuia, alți participanți la trafic (șoferi sau pietoni) și chiar pentru polițiștii care vor desfășura activități de interceptare și oprire.

În ciuda atenționărilor repetate din partea polițiștilor și a recomandărilor preventive transmise în mod constant cu sprijinul mass-media, în continuare șoferi care dau dovadă de iresponsabilitate pun în pericol siguranța rutieră”, a atras atenția comisarul-șef Ionuț Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un șofer beat a gonit cu poliția după el, ignorând și un foc de armă.
 Vizualizări articol: 665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un șofer beat a gonit cu poliția după el, ignorând și un foc de armă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei