Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 26 (8250)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Incident

Un tir încărcat cu mandarine s-a răsturnat pe șoseaua de centură, iar sute de litri de motorină s-au scurs pe carosabil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tir s-a răsturnat miercuri la amiază pe șoseaua de centură a municipiului Suceava. Incidentul a avut loc între Zidul Morții și drumul care merge spre Siret, iar tirul înmatriculat în Turcia transporta mandarine, cel mai probabil spre Ucraina. Șoferul era conștient și era monitorizat de echipajele medicale, iar la final a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri de specialitate. Zona a fost izolată, deoarece au fost scurgeri de carburant și existau riscuri pentru ceilalți participanți la trafic. Din datele obținute, în rezervor se aflau circa 1.000 de litri de motorină, din care câteva sute de litri s-au scurs pe carosabil. Primele date ale anchetei arată că vinovat de producerea accidentului este chiar șoferul turc. Acesta a depășit pe linie continuă un alt tir, iar ulterior nu a mai putut stăpâni colosul, care s-a răsturnat într-o parte. La fața locului au mers pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2. Traficul rutier în zona șoselei de centură a fost întrerupt total timp de câteva minute, iar ulterior circulația a fost reluată alternativ.

 

 

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tir încărcat cu mandarine s-a răsturnat pe șoseaua de centură, iar sute de litri de motorină s-au scurs pe carosabil.
 Vizualizări articol: 868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tir încărcat cu mandarine s-a răsturnat pe șoseaua de centură, iar sute de litri de motorină s-au scurs pe carosabil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei