Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 26 (8250)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atracție turistică

Gala Colosseum Tournaments, din șanțul Cetății de Scaun, finanțată și de Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre cele mai spectaculoase evenimente care vor avea loc anul acesta în municipiul Suceava – Gala Colosseum Tournaments, din șanțul Cetății de Scaun, va fi finanțată și de administrația locală. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu, care a precizat că evenimentul se înscrie în strategia de promovare turistică a orașului.

„Avem o solicitare de parteneriat din partea celor de la Gala Colosseum pentru kick-boxing. Evenimentul a fost anunțat cu Muzeul Bucovinei, foarte bine, dar este un eveniment de referință și pentru orașul nostru. Ca atare, Primăria Municipiului Suceava va veni cu o finanțare de 200.000 de lei în acest proiect”, a spus primarul Ion Lungu, care a menționat că Gala ar urma să fie transmisă pe Digi Sport, dar și online, în peste 80 de țări de pe patru continente. Conform organizatorilor Galei Colosseum Tournaments, evenimentul din 30 iunie 2023, care se va desfășura în șanțul Cetății de Scaun a Sucevei, va fi unic pentru România și la nivel mondial, mai ales că intrarea luptătorilor de kick-boxing în ring se va face pe muzica Filarmonicii „George Enescu” din Botoșani. De asemenea, evenimentul va beneficia de producție de Hollywood pe partea de video.

„Primăria Municipiului Suceava face tot ce este posibil să încheie parteneriate ori să creeze cât mai multe evenimente în oraș. În strategia de turism, pe lângă obiectivele pe care vrem să le realizăm, foarte important este să avem și evenimente”, a explicat Ion Lungu, amintind și de faptul că la începutul lunii septembrie, Turul Ciclist al României va avea plecarea de la Suceava, unde vor fi organizate evenimente timp de trei zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gala Colosseum Tournaments, din șanțul Cetății de Scaun, finanțată și de Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Gala Colosseum Tournaments, din șanțul Cetății de Scaun, finanțată și de Primăria Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei