Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 26 (8250)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O femeie de 57 de ani a murit în urma accidentului de la ieșirea din Câmpulung, la intersecția spre Sadova

Joi, 2 Februarie 2023 (17:13:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 56 de ani, care conducea un autoturism VW, a murit în urma unui accident rutier produs joi, la ieșirea din Câmpulung Moldovenesc spre Pojorâta, mai precis la intersecția DN 17 cu DN 17A, dinspre Sadova.

Mașina condusă de femeie, un mic VW Up, care circula dinspre Sadova, a fost lovită violent din lateral de un vehicul greu. Impactul a fost mult prea puternic pentru conducătoarea auto.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.30.

Din cercetările preliminare ale polițiștilor rezultă că Angela Varvaroi, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, aflată la volanul unui VW Up, a pătruns pe drumul prioritar, adică DN 17, fără a se asigura și fără a acorda prioritate autovehiculului greu IVECO condus de Grigore Solovăstru, în vârstă de 57 de ani, din comuna Arbore.

După cum se vede și în imagini, autoturismul a fost lovit violent în lateral și aruncat până în parapetul din sens opus.

Pompieri militari de la Detașamentul Câmpulung Moldovenesc (care au intervenit la fața locului cu modulul SMURD, format din autospecială de descarcerare și ambulanță SMURD B2) au constatat că femeia era singură în mașină și era încarcerată.

Victima a fost extrasă în stare de inconștiență, dar cu puls.

Femeia a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și transportată la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc. Din păcate, nu a putut fi salvată, în scurt timp fiind constatat decesul.

Șoferul vehiculului greu, care nu a suferit leziuni în urma accidentului, a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu consumase alcool.

Polițiștii au deschis un dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă în cadrul căruia vor continua ancheta pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs nenorocirea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie de 57 de ani a murit în urma accidentului de la ieșirea din Câmpulung, la intersecția spre Sadova.
 Vizualizări articol: 5241 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O femeie de 57 de ani a murit în urma accidentului de la ieșirea din Câmpulung, la intersecția spre Sadova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei