Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 9 (8233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Delegare

Titiana Ilieș este noul președinte al Curții de Apel Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judecătorul Titiana Ilieș este, începând de vineri, 13 ianuarie, noul președinte al Curții de Apel Suceava. Secția de judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat delegarea Titianei Ilieș în fruntea acestei instanțe pentru o perioadă de maximum 6 luni, perioadă în care se va organiza un concurs pentru stabilirea titularului. Funcția a rămas vacantă la finalul anului trecut, când președintele în exercițiu, judecătorul Cristinel Grosu, a fost declarat câștigător al concursului pentru ocuparea unui post la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Revenind la actualul președinte delegat, trebuie spus că are o vechime de 27 de ani în magistratură. A absolvit Facultatea de Drept de la Universitatea „Al.I. Cuza” Iaşi, promoția 1995. Și-a început activitatea de magistratla Judecătoria Rădăuți, la data de 1 noiembrie 1995. Urmare a concursurilor susținute, în anul 2000 a promovat la Tribunalul Suceava, iar la data de 1 martie 2007 este judecător la Curtea de Apel Suceava, activând în cadrul Secției penale și pentru cauze cu minori.

A urmat douăprograme de studii universitare de master în domeniile Știinţe penale şi criminalistică la Universitatea ”Mihail Kogălniceanu” din Iaşi și Management în industrie, administraţie şi servicii la Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iaşi.

Ca experiență managerială, a fost membru în colegiul de conducere și a ocupat funcțiile de președinte al Secției şi pentru cauze cu minori penale al Curții de Apel Suceava în perioada 2008-2015. Ulterior, a devenit vicepreședinte al Curții de Apel Suceava, funcție pe care a exercitat-o în perioada 1 ianuarie 2017 - 1 ianuarie 2023.

Tot în ședința de joi a CSM s-a făcut o altă delegare la Curtea de Apel Suceava. Este vorba de magistratul Tatiana Luisa Andronic, care va ocupa funcția de șef al Secției penale și pentru cauze cu minori pentru o perioadă de maximum 6 luni, interval în care se va organiza și un concurs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Titiana Ilieș este noul președinte al Curții de Apel Suceava.
 Vizualizări articol: 1225 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Titiana Ilieș este noul președinte al Curții de Apel Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei