Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 305 (8222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

În ultima clipă

Un tânăr care a încercat să se sinucidă, salvat cu ajutorul câinelui polițist Coh

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un adevărat miracol a avut loc în a doua zi de Crăciun, iar cel care a săvârșit acest act este un patruped. Mai exact, câinele polițist Coh s-a dovedit decisiv în salvarea unui tânăr care plecase de acasă cu intenția de a se sinucide. Pe 26 decembrie, polițiștii din Dolhasca au fost anunțați de familie că un tânăr de 20 de ani, din satul Siliștea Nouă, a plecat de acasă în prima zi de Crăciun și nu a mai revenit la domiciliu. Familia a mai arătat că băiatul a lăsat un bilet în care menționa că se va sinucide după ce a avut neînțelegeri cu iubita.

Pentru găsirea tânărului s-a sunat mobilizarea generală. Peste 50 de polițiști, jandarmi, lucrători silvici și voluntari din Siliștea Nouă au demarat ample acțiuni de patrulare, inclusiv în pădurile din zonă. În paralel, s-a cerut sprijinul câinelui de urmă din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți. În momentul în care patrupedul Coh a ajuns la Siliștea Nouă căutările nu dăduseră nici un rezultat. Câinele polițist a mers după miros circa 5 kilometri prin pădure, iar la un moment dat a ajuns la un grajd folosit pe timp de vară pentru ținerea animalelor. În interior a fost descoperit tânărul dispărut. Acesta a fost găsit în stare de inconștiență, cu urme de degerături la brațe și picioare, dar în viață.

A fost preluat de un echipaj medical, care l-a transportat la Spitalul Județean Suceava, unde medicii l-au stabilizat. După tratament de specialitate, starea de sănătate a tânărului s-a ameliorat, prognosticul de recuperare fiind pozitiv. Coh este un exemplar de ciobănesc german de 3 ani și în luna noiembrie 2022 a finalizat activitatea de pregătire și specializare la Centrul Chinologic Sibiu. Câinele de urmă este coordonat de către un polițist din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, Compartimentul Criminalistic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr care a încercat să se sinucidă, salvat cu ajutorul câinelui polițist Coh.
 Vizualizări articol: 715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un tânăr care a încercat să se sinucidă, salvat cu ajutorul câinelui polițist Coh5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei