Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 297 (8214)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Impact

Șoferul de tir care a provocat un accident după ce a pătruns pe contrasens era băut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident cu consecințe destul de grave s-a petrecut vineri dimineață la Câmpulung Moldovenesc, după ce un autotren a pătruns pe sens opus și a lovit violent o autoutilitară în care se aflau patru muncitori.

Accidentul s-a produs în jurul orei 7.00, când Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza localității a avut loc un accident rutier.

Din primele informații, două vehicule grele se deplasau în coloană, iar șoferul din față a pus o frână bruscă, pentru a evita o mașină mică care oprise, se pare, pentru a lua pe cineva la ocazie. Șoferul celui de-al doilea camion, care se deplasa pe sensul dinspre Vama spre Pojorâta, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, a tras de volan stânga pentru a evita impactul și a intrat în coliziune cu camioneta care circula regulamentar din sens opus.   

Pompierii militari care au intervenit la fața locului cu echipaj de descarcerare au constatat că cei patru bărbați din camionetă sunt răniți, dar nu încarcerați. Cei patru era conștienți, dar aveau leziuni, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei patru răniți au între 46 de ani și 60 de ani.

Doi dintre răniți au fost transferați la Suceava cu leziuni mai grave: un pacient de 55 de ani era politraumatizat, stabil, cu traumatism cranio-cerebral minor și fracturi de masiv facial, contuzie toraco-abdominală, fractură deschisă de rotulă stânga și a rămas internat pe secţia de ortopedie, iar un al doilea pacient, de 46 ani, era stabil, policontuzionat, cu traumatism cranio-cerebral minor, contuzie toraco-abdominală, fractură la nivelul bazinului și a necesitat internare în secţia de ortopedie.

Ceilalţi doi muncitori au fost răniți ușor.

Șoferul autotrenului, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din orașul Podu Iloaiei – județul Iași, avea o concentrație de 0,32 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, sub limita penală. Acesta băuse probabil seara, iar alcoolemia a rămas parțial în sânge.

Având în vedere însă că s-a produs un accident, polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii au sesizat pentru a face cercetări și inspectorii de control trafic de la ISCTR Suceava, pentru a face verificări privind transportatorul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferul de tir care a provocat un accident după ce a pătruns pe contrasens era băut.
 Vizualizări articol: 762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șoferul de tir care a provocat un accident după ce a pătruns pe contrasens era băut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei