Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 297 (8214)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doi „viteji” au aruncat în râul Dorna „brăduțul copilăriei” împodobit de preșcolarii unei grădinițe din Vatra Dornei

Duminică, 18 Decembrie 2022 (17:59:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbați din Vatra Dornei au înțeles spiritul sărbătorilor de iarnă prin a-și bate joc de munca unor copii de la o grădiniță din acest municipiu, care au împodobit un brad și l-au expus pe podul pietonal de peste râul Dorna. În una dintre nopțile trecute, cei doi au găsit de cuviință să ia „brăduțul copilăriei” împodobit de copiii de la grădinița „Bamby” și să-l arunce în apele râului. „Bunul simț e în vacanță. În cursul nopții, cineva a aruncat unul dintre <Brăduții Copilăriei>de pe podul pietonal, în râul Dorna. Nu a fost aruncat în apă un simplu brad împodobit, ci munca, zâmbetele și gândurile despre Moș Crăciun ale piticilor de la Grădinița Bamby”, a transmis Primăria din Dorna. De precizat că pe podul pietonal din Vatra Dornei de peste râul Dorna sunt expuși mai mulți brazi, fiecare împodobit de către copii și elevi de la școlile și grădinițele din acest municipiu. La scurt timp după ce bradul a fost aruncat în apă, Primăria din Vatra Dornei a anunțat că în urma verificării imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere și furnizate Poliției Vatra Dornei de către municipalitate, autorii au fost identificați a fi doi localnici în vârstă de 30 ani și 25 de ani. Potrivit reprezentanților primăriei, unul dintre cei doi mai avea la activ o faptă similară, el distrugând mai multe coșuri de gunoi din zona cazinoului. Cei doi bărbați au fost sancționați cu amenzi contravenționale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi „viteji” au aruncat în râul Dorna „brăduțul copilăriei” împodobit de preșcolarii unei grădinițe din Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi „viteji” au aruncat în râul Dorna „brăduțul copilăriei” împodobit de preșcolarii unei grădinițe din Vatra Dornei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei