Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 297 (8214)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soț agresor, reținut în arest după ce soția, mamă a trei copii, a intrat intenționat cu mașina într-un parapet

Duminică, 18 Decembrie 2022 (13:04:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Secția Rurală Șcheia au documentat un caz de violență în familie cu implicații deosebite și au acționat față de agresor, pe care l-au reținut în arest pentru 24 de ore. Victima din acest caz este o tânără în vârstă de 27 de ani, mamă a trei copii, care a încercat să își taie venele și apoi a intrat cu un autoturism într-un parapet, între Ilișești și Suceava, cu intenția de a se sinucide.

Totul a plecat de la un accident rutier petrecut în condiții suspecte. O tânără la volanul unei mașini a intrat cu autoturismul într-un parapet pe DN 17, între Ilișești și Suceava, fără a exista urme de frânare ori vreo logică privind dinamica accidentului. S-a întâmplat în dimineața zilei de 12 decembrie, când o tânără în vârstă de 27 de ani, din Ilișești, singură în mașină, a intrat în coliziune frontală cu un parapet metalic. Având în vedere lipsa urmelor de frânare și starea psihică a femeii, polițiștii au avut suspiciuni că este vorba într-adevăr de un accident rutier.

Femeia nu era băută și drogată și inițial nu a spus adevărul.

”După stabilizarea victimei și inițierea activităților investigative, cu respectarea garanțiilor procesuale dar și cu mult tact și abordare empatică, polițiștii au stabilit că femeia, mama a trei copii minori, a avut un conflict cu soțul, fiind inclusiv agresată fizic. Pe fondul stării emoționale, femeia a încercat să își taie venele, însă nu a putut realiza actul de automutilare, ulterior urcându-se în autoturism și provocând evenimentul rutier cu intenții suicidale”, a detaliat cazul comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În urma administrării probatoriului, prin ordonanța organelor de cercetare penale ale poliției judiciare s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de soțul femeii pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

La câteva zile după accidentul din data de 12 septembrie, soțul agresiv a fost audiat în prezența apărătorului ales cu respectarea drepturilor procesual-penale, după care, a fost pus sub acuzare oficial și reținut în arest pentru 24 de ore.

Ulterior, după 24 de ore, bărbatul a fost pus în libertate, dar sub control judiciar, cu obligații și restricții, inclusiv de a se apropia de femeie.

”Ceea ce părea a fi un accident rutier ușor a dezvăluit drama unei familii în care faptele de violență puteau să ducă la un deznodământ tragic. Polițiștii atrag încă o dată atenția asupra faptului că violența intrafamilială în toate formele ei, fizică, psihoemoțională, sexuală, financiară, etc.) distruge destine și își pune amprenta pe dezvoltarea copiilor”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soț agresor, reținut în arest după ce soția, mamă a trei copii, a intrat intenționat cu mașina într-un parapet.
 Vizualizări articol: 2787 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Soț agresor, reținut în arest după ce soția, mamă a trei copii, a intrat intenționat cu mașina într-un parapet5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei