Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 277 (8194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiție

Aproape un milion de euro pentru modernizarea sediului Serviciului Pașapoarte Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sediul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Suceava va fi în sfârșit renovat și modernizat. Un proiect de reabilitare a clădirii promovat de Prefectura Suceava a fost aprobat, miercuri, pentru finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Este vorba despre proiectul Renovare integrată – consolidare seismică și renovare energetică moderată a clădirii, promovat de Instituția Prefectului în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne, în cadrul PNRR.

Valoarea proiectului de investiții este de aproximativ un milion de euro, iar durata de implementare va fi de 24 de luni de la semnarea contractului de finanțare.

Conform unui comunicat de presă transmis de Prefectură, proiectul presupune consolidarea seismică și renovarea energetică moderată a clădirii în care își desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava, de strada Petru Rareș nr.70 din municipiul Suceava. Suprafața construită propusă spre reabilitare este de 874 mp. Clădirea este în proprietatea Statului Român și în administrarea Ministerului Afacerilor Interne, prin Prefectura Suceava.

Prefectul Alexandru Moldovan a declarat că a primit „cu satisfacție” vestea aprobării finanțării acestui proiect și a transmis felicitări colectivului care „într-un timp extrem de scurt” a întocmit și a depus documentația necesară. „În ceea ce ne privește, am întreprins toate diligențele necesare și am obținut și finanțarea pentru întocmirea documentației DALI, contractul de servicii pentru proiectare fiind semnat în data de 22 noiembrie a.c. Echipa de implementare a fost constituită, prin urmare sunt create toate premisele ca acest proiect să demareze în următoarea perioadă. Sunt convins că acest proiect de reabilitare va conduce la realizarea unui sediu demn de mileniul III pentru Serviciul de Pașapoarte, un sediu care va oferi condiții moderne și decente atât pentru cetățeni, cât și pentru salariați”, a declarat prefectul Moldovan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape un milion de euro pentru modernizarea sediului Serviciului Pașapoarte Suceava.
 Vizualizări articol: 515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape un milion de euro pentru modernizarea sediului Serviciului Pașapoarte Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei