Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 277 (8194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Vizibilitate redusă

Trei zboruri de pe Aeroportul Suceava au fost redirecționate către Iași și Cluj din cauza ceții

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei aeronave care trebuiau să decoleze sau să aterizeze miercuri pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava au fost redirecționate către Iași și Cluj din cauza ceții foarte dese. Și asta pentru că valorile de vizibilitate necesare piloților aeronavelor pentru a ateriza în siguranță au fost sub cele minime permisive. Încă de dimineață, pasagerii care trebuiau să zboare de la Suceava la București la ora 9:45 au așteptat câteva ore îmbunătățirea condițiilor meteo, după care au fost transportați pe aeroportul din Iași pentru a decola către Capitală. Problemele cu ceața au continuat și în următoarele ore, de data aceasta fiind afectate zborul Wizzair de la Londra la Suceava și cel al companiei Ryanair de la Dublin la Suceava. Aeronava care a operat zborul de la Londra la Suceava trebuia să aterizeze la destinație la ora 11:10. Din cauza ceții foarte dese, pilotul aeronavei s-a învârtit de mai multe ori în aer pentru a aștepta îmbunătățirea condițiilor meteo. După aproape două ore în care a survolat mai multe zone din județ, avionul care trebuia să aterizeze la Suceava a fost redirecționat către Iași. În aceeași situație s-au aflat și pasagerii zborului Dublin – Suceava, avionul învârtindu-se în aer mai bine de o oră, după care a fost direcționat către aeroportul din Cluj. Din informațiile pe care le avem, 250 de pasageri care trebuiau să sosească la Suceava și au aterizat pe alte aeroporturi au fost transportați pe cale rutieră către Suceava. După ce a aterizat la Cluj, aeronava care trebuia să opereze și zborul Suceava – Dublin s-a îndreptat din nou către Suceava, a aterizat pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” în jurul orei 15:30, a preluat pasagerii și a decolat spre destinație. Același lucru s-a întâmplat și cu avionul care a aterizat la Iași, care a revenit în cursul după-amiezii la Suceava și ulterior, după ora 16:00, a decolat către Londra. De precizat că tot miercuri după-amiază, pasagerii zborului Bergamo – Suceava au ajuns la destinație la timp, pilotul avionului reușind să găsească un culoar prin ceața deasă pentru a ateriza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei zboruri de pe Aeroportul Suceava au fost redirecționate către Iași și Cluj din cauza ceții.
 Vizualizări articol: 675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei zboruri de pe Aeroportul Suceava au fost redirecționate către Iași și Cluj din cauza ceții5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei