Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 271 (8188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

În lucru

Drumuri cu o lungime de 3,5 km, asfaltate în trei sate ale comunei Ipotești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultima fază a lucrărilor de asfaltare a unor drumuri din comuna Ipotești este în plină derulare. Este vorba de drumuri cu o lungime totală de 3,5 kilometri, asfaltate printr-un proiect de 4,3 milioane de lei derulat prin intermediul Companiei Naționale de Investiții (CNI). În cursul zilei de ieri, primarul Dumitru Gulei a inspectat în teren modul cum se derulează lucrarea și și-a exprimat mulțumirea vizavi de calitatea acestora.

”Se va lucra atât cât vremea ne va permite, iar restul operațiunilor se vor face în primăvară. Lucrarea nu cuprinde doar asfaltarea propriu-zisă, ci și șanțuri betonate și acoperite cu dale tip biscuit. În felul acesta, numărul străzilor neasfaltate va fi mai mic, iar dorința mea este ca până la finalul acestui mandat să existe condiții cât mai bune pentru un număr cât mai mare de locuitori ai comunei”, a precizat primarul Dumitru Gulei. Prin intermediul acestui proiect vor fi asfaltate strada Ciprian Porumbescu, din Ipotești, de la drumul județean 208 până la iaz, străzile Lucian Costin și Crângului, din Lisaura, respectiv strada Dumbrăvii, din Tișăuți.

În afara lucrărilor de asfaltare, în comună sunt și alte proiecte în derulare. Sediul Primăriei Ipotești este aproape finalizat, dar cel mai probabil administrația locală va reveni în vechea casă, acum total schimbată, în cursul anului viitor. Conducta de gaz metan pe o lungime de 1,5 kilometri, aflată în imediata vecinătate a drumului județean 208, a fost scoasă pentru că era prea aproape de carosabil și va fi mutată. Este o investiție care se realizează din fonduri proprii, la fel cum este și cazul lucrărilor la trotuarul cu o lungime de circa un kilometru care se construiește în Lisaura.

”Lista investițiilor pe care le-am gândit pentru creșterea gradului de confort al locuitorilor comunei cuprinde și alte obiective, dar vom vedea pe timp de iarnă ce anume se poate face. Oricum, și pentru anul viitor avem mai multe proiecte, atât din fonduri proprii, cât și din alte surse”, a concluzionat Dumitru Gulei, primarul din Ipotești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumuri cu o lungime de 3,5 km, asfaltate în trei sate ale comunei Ipotești.
 Vizualizări articol: 1652 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drumuri cu o lungime de 3,5 km, asfaltate în trei sate ale comunei Ipotești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei