Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 251 (8168)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Pe Interzis

Amenzi una după alta pentru camionagiii care forțează intrarea pe o stradă din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mulți dintre șoferii de vehicule grele ignoră regulile de limitare a circulației pe unele străzi din Suceava, profitând în general de faptul că oamenii nu prea fac sesizări la Poliție. O excepție a momentului este strada Biruinței din cartierul Ițcani al municipiului Suceava. Pe această stradă există deja de ani de zile indicator de acces interzis pentru vehiculele cu masa admisă mai mare de 3,5 tone. Mai mult, au fost dispuse și balize de limitare a accesului mașinilor mai mari, pe strada prevăzută cu sens unic și cu locuințe în apropiere de drum. Locatarii din zonă au început să facă repetat sesizări la Poliția Locală Suceava, mai ales că există echipaj de serviciu pe zona Ițcani.

După cum ne-au comunicat cei de la Poliția Locală Suceava, vinerea trecută, pe această stradă au fost depistate 7 cazuri de mașini de tonaj ridicat intrate pe interzis. În toate cazurile s-au dat amenzi, valoarea lor totală fiind de peste 2.700 de lei. Șoferii în cauză s-au ales și cu două puncte de penalizare la permisul de conducere.

Pe această stradă, grav este și că șoferii coboară din mașini și împing acele balize pentru a putea trece, ceea ce denotă mult tupeu.

Ieri, până în jurul prânzului, polițiștii aveau deja alte 10 cazuri de vehicule grele depistate pe strada Biruinței. Pentru a nu bloca traficul, polițiștii locali nu au scris procesele-verbale pe loc, luând datele șoferilor și mașinilor și urmând a întocmi ulterior procesele-verbale de sancționare.

Intrarea pe un sector de drum prevăzut cu acces interzis se sancționează cu amendă între 290 și 435 de lei și cu 2 puncte de penalizare.

Traficul de pe această stradă a fost limitat ca tonaj după ce locatarii din zonă au venit cu argumente și probe că locuințele le sunt deteriorate de traficul greu.

Exemplul de pe strada Biruinței din Ițcani arată destul de clar gradul de respectare a legislației de către unii șoferi, inclusiv de către cei ”profesioniști”.

Asta cu atât mai mult cu cât în cazul de față există străzi și variante alternative.

Relevant pe aceeași temă este și că multe vehicule grele intră prin Suceava și traversează și centrul orașului, fără a deține autorizații speciale de transport, eliberate de Primăria municipiului Suceava. Poliția Locală Suceava încearcă să limiteze și această problemă, aplicând sancțiuni atât pentru conducătorii auto, cât și pentru persoanele juridice.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi una după alta pentru camionagiii care forțează intrarea pe o stradă din Suceava.
 Vizualizări articol: 2841 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 5 voturi
Amenzi una după alta pentru camionagiii care forțează intrarea pe o stradă din Suceava4.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei