Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 240 (8157)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Ofertă

„Cafeneaua cu Joburi”, târg de toamnă și ateliere de creație, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii de toate vârstele sunt așteptați în această săptămână la Iulius Mall Suceava, unde au loc mai multe evenimente importante: „Cafeneaua cu Joburi” și „Bursa locurilor de muncă”, care aduc oportunități de locuri de muncă; Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina”, care propune cele mai căutate produse ale sezonului; „Atelierele de Creație”, care pregătesc încă o provocare colorată pentru copii.

Săptămâna vine cu oportunități pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă. Astfel că miercuri,12 octombrie 2022, în intervalul 10.00-18.00, „Cafeneaua cu Joburi” vine la parterul Iulius Mall, zona fântânii arteziene interioare, cu propuneri de cariere, dar și cu o cafea din partea casei. Printre companiile care vor fi prezente la eveniment se numără: TehnoWorld, Egger, Kroll Plus, Wolf Recruit, Olint Com și Trutzi.

 

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Cu posibile joburi pentru o evoluție armonioasă sau schimbări de carieră vine la Iulius Mall Suceava și Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Inginer industria alimentară, inginer construcții, inginer de producție, proiectant, contabil, graphic designer sunt câteva dintre oportunitățile pe care le puteți descoperi vineri, 14 octombrie, în intervalul 10.00-13.00. Tot aici, puteți să aflați mai multe despre firmele care angajează în perioada următoare: Ana Rom Security, Global Design, Adria, MoldoMed, ModaMiss, Mopan și mulți alții. 

Cei interesați de locuri de muncă în străinătate sunt așteptați sâmbătă, în intervalul orar 10.00-18.00, la Caravana DB Work. Reprezentanții Caravanei vor oferi toate informațiile necesare pentru o carieră în domenii cum ar fi cel naval, logistic, industrial sau construcții.

 

Produs în Bucovina

Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”reunește în parcarea Iulius Mall producători locali din toată regiunea. Gospodarii vor aduce cu ei, de la miere de albine, fructe și legume de sezon, sucuri naturale, produse de patiserie și panificație, până la carne, lactate și murături. Mergeți în parcarea Iulius Mall, în perioada 13-16 octombrie, și vă veți bucura de aromele toamnei, la „Produs în Bucovina”.

 

Atelierele de Creație

Studioul creației se montează și în această sâmbătă, în zona Kids de la Iulius Mall. Mentorii îi așteaptă pe cei mici cu o nouă temă ingenioasă, prin care își vor împleti îndemânarea și imaginația. Realizarea unei girafe pe suport de lemn și decorarea ei cu plastilină 5D este mai simplu decât sună și mai distractiv decât ai crede. Atelierele de Creație se desfășoară în două grupe, prima intrând în lumea artelor de la ora 14.00, iar cea de-a doua de la ora 15.00. Intrarea se face pe bază de bilet, care se poate lua gratuit de la Centrul Info.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Cafeneaua cu Joburi”, târg de toamnă și ateliere de creație, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Cafeneaua cu Joburi”, târg de toamnă și ateliere de creație, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei