Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 232 (8149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Concert susținut de DJ Grim Ex pentru a marca deschiderea anului universitar la USV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
După festivitatea de deschidere a anului universitar 2022-2023 la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, care va avea loc luni, 3 octombrie, de la ora 9:00, pe esplanada din faţa corpului A al USV și după festivitățile de deschidere ale anului universitar la nivelul celor 11 facultăți din cadrul instituției de învățământ superior, seara va fi rezervată relaxării. 
Astfel, începând cu ora 19.00, pe esplanada din fața corpului A al Universității „Ște¬fan cel Mare”, Casa de Cultură a Studenților va organiza un concert de muzică electronică, susținut de DJ Grim Ex.
Cosmin Cărăbuș, cu numele de scenă DJ Grim Ex, este cunoscut atât pe plan local, cât și național, tânărul din Fălticeni făcându-se remarcat la festivaluri precum Electric Castle, Film în Sat și Zi-le de Watra. Prin mixarea celor mai cunoscute hituri cu tehnologia, DJ Grim Ex le va oferi studenților un spectacol plin de energie. 
Vorbind despre munca depusă de-a lungul anilor, DJ Grim Ex a spus: „În urmă cu 9 ani mi-am început cariera de DJ și atunci am avut acel sentiment de <dragoste la prima vedere> pentru muzică. În tot acest timp am avut parte de evenimente reușite, atât private, cât și în cluburi și la festivaluri. Mixurile mele s-au auzit și pe radio: Impact FM, Kiss FM, Viva FM. Pe canalul meu de YouTube puteți găsi și remixuri, două dintre ele fiind semnate Global Records. Un remix foarte cunoscut al piesei Necesar, aparținând artistului Mario Fresh, a depășit 100.000 de vizualizări pe canalul meu de YouTube. La pupitru, am avut ocazia să mixez alături de Argatu, John Junior, Dj Andi, Andor Gabriel, Dj Deny. La unele evenimente, am fost Dj pentru Jo, Raluka, Spike, Kapushon. Pe viitor, urmează alte proiecte interesante, care includ producții de piese și colaborări la diferite evenimente din țară”. 
Intrarea la concertul susținut pe esplanada universității este liberă.
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert susținut de DJ Grim Ex pentru a marca deschiderea anului universitar la USV.
 Vizualizări articol: 377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concert susținut de DJ Grim Ex pentru a marca deschiderea anului universitar la USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei