Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 232 (8149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Proiect

Ziua Europeană a Sportului Școlar, marcată prin întreceri sportive în natură, la Școala Nr. 4 Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava s-a alăturat și în acest an proiectului internațional „European School Sport Day 2022” - Ziua Europeană a Sportului Școlar, organizat și coordonat la nivel european de Hungarian School Sport Federation, iar pe plan național de către Asociația Județeană Sportul pentru Toți Suceava.

Deviza proiectului a fost “Going Green in Sport!”, elevii și profesorii marcând această zi printr-o multitudine de activități sportiv-recreative în aer liber.

Potrivit coordonatorului de proiect, prof. Claudia Adriana Țuca, evenimentul a debutat printr-un flashmob în curtea școlii, coordonat de către Alexandra Ungurean, Zumba Instructor, de la Bucovina Dance Studio, urmat de o demonstrație de judo a elevilor Sebastian Cîmpan și David Moloce (Clubul de JUDO Shinzo Ran Suceava).

„Ziua Europeană a Sportului Şcolar a fost o sărbătoare și pentru școala noastră, oferind posibilitatea pentru activități fizice amuzante şi plăcute pentru elevi, pentru a promova sănătatea şi starea de bine în rândul școlarilor mici și mari. Elevii au primit cu multă bucurie și entuziasm provocarea și au promovat educația fizică și sportul prin mai multe activități spectaculoase”, a menționat prof. Țuca.

Activitățile derulate au avut drept repere colaborarea şi spiritul de echipă, respectarea regulilor și bucuria de a juca împreună. De asemenea, jocurile le-au oferit contextul perfect pentru a se putea familiariza cu ideea de lider, o abilitate extrem de utilă în viaţa de adult. Toate aceste activități au fost dominate de fair-play.

Proiectul, prin acțiunile sale, a sporit vizibilitatea educației fizice și a sportului în școală, creând o atmosferă plăcută și distractivă pentru elevi.

La proiect au contribuit - prof. Țuca Claudia Adriana, prof. de educaţie fizică și coordonator de programe și proiecte educative, profesorii de educație fizică și sport: prof. Vărăreanu Brîndușa și prof. Anițului Florin, împreună cu directorii școlii, prof. dr. Ciupu Mariana, prof. Bobric Petronela, și echipa de proiect formată din profesorii: prof. Vișinari Maria, prof. Zegrea Brîndușa, prof. Nistor Bogdan, prof. Apăvăloaie Isabela, prof. Corneanu Carmen Simona, prof. Miron Crina, prof. Miron Cătălina, consilier școlar Întorsură Ramona, prof. Mazilu Mirela, prof. Paula Jescu, prof. Monica Preda, prof. Voroniuc Oltița, prof. Miron Crina, prof. Maftei Felicia, prof. Buta Irina, prof. Stanciu Alina, prof. Gontariu Ioana, prof. Andronic Diana.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua Europeană a Sportului Școlar, marcată prin întreceri sportive în natură, la Școala Nr. 4 Suceava.
 Vizualizări articol: 427 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua Europeană a Sportului Școlar, marcată prin întreceri sportive în natură, la Școala Nr. 4 Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei