Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 202 (8119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Respect față de clienți

Sandokan Fălticeni, spălătorie auto și de covoare care are drept prioritate calitatea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un nume deja de tradiție din Fălticeni, Auto Sandokan, cu 7 ani de experiență pe piață, face eforturi pentru a oferi servicii de calitate clienților, și pe partea de spălătorie auto și vulcanizare, însă și pe cea de spălătorie covoare, unde vine în sprijinul clienților care se află chiar și la 20-30 de kilometri de Fălticeni.

Societatea aflată lângă Kaufland Fălticeni, pe strada Armatei, pune un accent evident pe calitate, de la soluțiile folosite și până la aparatura de ultimă generație din unitatea de spălat covoare.

Mesajul administratorului Ciprian Irina este că lumea trebuie să înțeleagă faptul că pentru a oferi calitate ai inerent și costuri, care însă nu depășesc o limită a normalului, ba mai mult, se oferă servicii de transport în cazul covoarelor, fără a se ține cont strict de număr de kilometri și de costurile în plus.

„Avem mulți clienți în vârstă, cărora le preluăm covoarele de acasă și după ce le spălăm le returnăm, inclusiv din multe comune limitrofe. Am avut și preluări de covoare de la 25-30 de kilometri. Nu facem strict calcule pe kilometri, venim în întâmpinarea clientului cu prețuri fixe”, a transmis administratorul.

La spălat covoare, costurile sunt de 8 lei per mp, dacă acestea sunt aduse de client, respectiv 10 lei mp, dacă se face transport de la și la domiciliu.      

Spălătoria are clienți fideli de ani de zile, care, odată ce au apelat la ”Sandokan”, revin periodic, chiar săptămânal în cazul spălătoriei auto.

Spălătoria are două pagini de facebook distincte, pe partea de spălătorie auto și pe cea de covoare, https://www.facebook.com/AutoSanWash, respectiv https://www.facebook.com/AutoSanCarpet, unde cei interesați pot vedea mostre cu privire la accentul care se pune la curățarea interiorului unei mașini de exemplu, respectiv cum se spală un covor ca la carte, cu utilaje de ultimă generație.

Clienții pot cere relații suplimentare și se pot programa pentru transport covoare la numerele de telefon 0756 91 95 92 şi 0744 203 202.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sandokan Fălticeni, spălătorie auto și de covoare care are drept prioritate calitatea.
 Vizualizări articol: 1441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sandokan Fălticeni, spălătorie auto și de covoare care are drept prioritate calitatea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei