Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 202 (8119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PRO SĂNĂTATE

Limbajul nonverbal la Adela Popescu și Radu Vulcan

Ce analizăm:

1! Poziția picioarelor la ea. Picioarele ei sunt direcționate spre înainte, ceea ce ne dă de înțeles că atenția și interesul nu sunt orientate spre el.

2! Poziția picioarelor la el. Mesajul este asemănător cu cel transmis de picioarele ei. Diferența este că poziționarea spre în față a piciorului lui drept ne semnalează mai puternic decât la ea această orientare a interesului lui în afara cuplului.

3! Poziția bazinului la ea – 4! Poziția bazinului la el. Bazinul ei este orientat ușor spre în spate, iar la el datorită poziționării piciorului drept, bazinul este răsucit spre înainte. Între bazinul ei și cel al lui sesizăm o distanță de câțiva centimetri ce aparent poate fi justificată de diferența de înălțime dintre cei doi (el trebuie să se aplece puțin spre dreapta pentru ca ea să îl poată îmbrățișa). În plan intim, sexual cei doi sunt puțin „colegi de apartament”. Putem spune că au existat și anumite divergențe între cei doi, conflicte care i-au distanțat în planul intimității.

Picioarele, cea mai sinceră zonă a corpului, sunt atât de bine îndreptate spre înainte, încât sesizăm această tendință interioară a lor de a bloca apropierea ce s-ar putea realiza în zona bazinului. „Vrem să mergem înainte; fiecare cu planurile și obiectivele lui, dar vrem să menținem și relația!“

5! Poziția mâinilor la el. „Îmi întind brațele și o îmbrățișez de la distanță!” El nu își apropie efectiv corpul de ea, acele părți ale corpului care ar trebui să le „împartă” în intimitate. Simulează o îmbrățișare din care lipsesc pasiunea și sentimentele orientate spre ea.

6! Poziția mâinilor la ea. Datorită poziției mâinii stângi a ei, percepem o oarecare notă de posesivitate în felul de a îmbrățișa. Dacă alegea inconștient un alt tip de îmbrățișare, probabil că ar fi fost pusă în postura de a exprima o armonie intimă care trebuie din păcate redobândită, așa că a ales doar varianta permisă de inhibițiile și blocajele din ființa ei care o condiționează.

7! Poziția capului la ea. Această orientare a capului spre dreapta ne indică faptul că ea are o înclinație interioară spre a asculta și a fi empatică. Cu o astfel de persoană cuplul are mari șanse de a reînvia din orice perioadă de plafonare. Ea se deschide ușor afectiv și comunică bine, ascultă și părerea celuilalt la nivel de conversație.

8! Poziția capului la el. Poziția capului la el ne sugerează că indiferent de circumstanțe are o tendință înnăscută de a salva situația și aparențele. De altfel este și genul de bărbat care oferă protecție femeii pe care o iubește.

 

Concluzie: relația merită revitalizată deoarece identificăm o ea feminină și empatică și un el cu o masculinitate bine conturată la nivel de cuplu. Trebuie să țină cont totuși că „atunci când se stinge pasiunea, facem primul pas spre a deveni doi străini!” și să aibă grijă să reînvie această flacără în relația lor.

 

Psiholog Mihai Moisoiu

Tel. 0753 937 223

www.mihaimoisoiu.ro

E-mail: mmmoisoiu@gmail.com

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Limbajul nonverbal la Adela Popescu și Radu Vulcan.
 Vizualizări articol: 3017 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 28 voturi
Limbajul nonverbal la Adela Popescu și Radu Vulcan5.0528

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei