Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 202 (8119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mai multe speranțe decât șanse

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-au tras la sorți grupele din Conferință, iar când FCSB a pescuit-o pe West Ham, imediat ne-am făcut curaj singuri, amintindu-ne că Șumudică i-a bătut pe ”ciocănari” pe unde i-a prins. Șumudică, adică Astra Giurgiu, care a ajuns între timp în Liga a 3-a. Mai mult decât atât, cam când West Ham ieșea din urnă, Astra juca prima etapă la Real Bradu. Scorul? 10-0 pentru gazde... Da, ați citit bine, cam ăsta e nivelul la care a ajuns o fostă campioană a României, una de dată totuși recentă. Probabil patronul Nicolae e genul de om cu mentalitatea ”eu te-am făcut, eu te omor”, chiar dacă doar a doua parte este valabilă în cazul Astrei. Că tot suntem la fotbalul mic, să mai consemnăm și un 9-0 încasat la Râmnicu Sărat de o altă echipă cu oarece tradiție, Dacia Unirea Brăila. Interesant, FCSB a jucat și ea, dar din moment ce prima echipă nu prea are bancă de rezerve, vă imaginați ce calitate are echipa a doua: n-a luat decât 6 boabe acasă de la Aninoasa!

Ceilalți adversari din grupa lui FCSB sunt Anderlecht și Silkeborg. Belgienii nu mai contează de câțiva ani în lupta pentru titlu, deci aici în Conferință le este locul pe bună dreptate. Sunt de bătut pe Arena Națională, cel puțin. Despre Silkeborg nu pot spune decât că sunt danezi și sigur mai buni decât norvegienii de la Viking. Cum se califică doar primele două, căci locul 3 n-are unde să mai cadă, consider că grupa este una grea, peste media competiției. FCSB va avea nevoie de încă vreo două ”jafuri” în favoarea sa ca să meargă în primăvară.

În schimb, CFR Cluj a primit niște adversari în ton cu competiția. Ballkani, niște kosovari, e echipa de bătut, în timp ce dintre Slavia Praga și Sivasspor ar trebui să se aleagă echipa pe care clujenii s-o bage sub ei în clasament. Deși, la cum arată în momentul actual CFR (înfrângere acasă cu Farul, după ce deschisese scorul), n-ar fi de mirare să rateze primele două locuri, dacă nu cumva și pentru play-off intern să aibă emoții nebănuite! Dacă Dan Petrescu nu găsește repede o soluție de resuscitare, înseamnă că aici se încheie ciclul. 5 ani nu-s de colo, dar orice are un sfârșit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai multe speranțe decât șanse.
 Vizualizări articol: 314 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mai multe speranțe decât șanse0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei