Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 201 (8118)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Misiune poliție

Urmărire prin lanurile de porumb după patru flăcăi care au fugit dintr-o mașină implicată într-o tamponare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultimele zile s-au dovedit a fi foarte grele pentru polițiștii de la Secția Rurală Gălănești, care au avut parte aproape zilnic de cazuri complicate, cu șoferi care nu opresc la semnal, urmăriri în trafic, șoferi puși pe scandal ori care au refuzat recoltarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Ultimul caz s-a înregistrat joi seară, când, în jurul orei 20.20, echipajul de serviciu de la Secția Gălănești, aflat în serviciu de control al traficului la Frătăuții Vechi, s-a sesizat că privire la faptul că șoferul unui VW Golf 4 a fost implicat într-o tamponare, iar apoi a abandonat mașina, după ce în prealabil a dat numerele de înmatriculare jos.

Polițiștii au reperat vizual, la aproximativ 50 de metri de mașină, trei bărbați care ieșiseră dintr-un lan de porumb și care, văzând agenții, au început să fugă. Polițiștii au reușit să-i prindă pe doi dintre fugari, în timp ce un al treilea a scăpat pe jos actele mașinii, în timp ce fugea.

Cercetările au continuat, fiind identificați în total patru bărbați care s-au aflat în respectiva mașină. Toți miroseau a alcool, iar stabilirea celui care s-a aflat la volan a devenit o chestiune de timp. Oamenii legii au stabilit că la volan s-a aflat un anume Dumitru B., din Sadova, care a refuzat verificarea cu etilotestul.   

Respectivul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde, în prezența cadrelor medicale, a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Bărbatul a recunoscut în cele din urmă că a condus respectiva mașină, a luat numerele de înmatriculare și actele și a fugit de la locul faptei de frică, deoarece a consumat niște bere înainte de a se urca la volan.        Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „refuzul de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărire prin lanurile de porumb după patru flăcăi care au fugit dintr-o mașină implicată într-o tamponare.
 Vizualizări articol: 989 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Urmărire prin lanurile de porumb după patru flăcăi care au fugit dintr-o mașină implicată într-o tamponare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei