Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 198 (8115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vizită de lucru

Premierul Nicolae Ciucă va fi astăzi la Suceava și mâine la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-ministrul Nicoale Ciucă va fi pentru două zile în județul Suceava, miercuri, 24 august, și joi, 25 august. Miercuri după-amiază premierul va participa la deschiderea Centrului de radioterapie și diagnostic precoce al cancerului, din incinta Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. La spital îi vor fi prezentate proiectele pentru realizarea pavilioanelor pentru oncologie, pediatrie și boli infecțioase, pregătite pentru a fi depuse spre finanțare din PNRR.

De la spital Nicolae Ciucă va merge la Palatul Administrativ, unde va participa la semnarea contractului de execuție a lucrărilor de consolidare, restaurare și reabilitare a clădirii, proiect finanțat prin Compania Națională de Investiții.

Joi va pleca spre Vatra Dornei, unde va vizita șantierele de la Cazino și de la magistrala de gaz metan. La Vatra Dornei va merge cu un ocol pe la Izvorul Alb - platoul de pe Rarău.

Vizita are loc la invitația președintelui Consiliului Județean Suceava și prim-vicepreședinte al PNL la nivel național, Gheorghe Flutur. Acesta a declarat că miercuri va mai fi „o surpriză foarte mare și foarte frumoasă pentru Suceava”, respectiv semnarea contractului pentru construirea unui cămin studențesc la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, o investiție de 31 de milioane de euro finanțată de Guvernul României prin CNI. „Mă bucur că s-au parcurs toate etapele proiectului astfel încât mâine să poată fi semnat acest proiect foarte important. Căminul va oferi cazarea unui număr de peste 800 de studenți, în peste 400 de camere. Investiția, compusă din trei corpuri de clădire, va cuprinde și spații pentru administrație, spațiu pentru petrecea timpului liber, spălătorii, săli de lectură și oficii cu locuri de luat masa. Camerele sunt spațioase și sunt prevăzute cu grup sanitar propriu și dotări specifice de mobilier”, a declarat Flutur.

Potrivit lui Flutur, tot miercuri se va semna și proiectul privind realizarea unui complex de înot în municipiul Vatra Dornei, ce cuprinde trei bazine de înot - un bazin de 13,5 m x 25 m, unul de 10 m x 11 m și un bazin pentru copii. „Investiția propusă va contribui la asigurarea accesului comunității locale la practicarea de activităţi sportive, la învățarea și practicarea înotului, și va contribui la creșterea bazei de selecție în rândul tinerilor pentru performanță în sport. De asemenea, investiția va reprezenta un punct de atracție pentru turiști. Valoarea contractului este de 9 milioane de euro”, a spus președintele CJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premierul Nicolae Ciucă va fi astăzi la Suceava și mâine la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1389 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Premierul Nicolae Ciucă va fi astăzi la Suceava și mâine la Vatra Dornei1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei