Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 198 (8115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


La trecerea timpului?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cred că de multă vreme n-am mai așteptat un derby intern cu așa interes ca pe acest Manchester United – Liverpool (unde intern, evident, nu se referă la noi). Deși în general îi prefer pe cormorani, de data speram în secret să se întâmple minunea. Sau poate nu chiar în secret, căci ceva-ceva scriam și în ediția de vineri. Comparându-l pe Cristiano Ronaldo cu Copacul lui Aurelian Andreescu, anticipam o reacție de orgoliu a celorlalți din lot, odată cu plecarea sa. E drept, nu plecase chiar departe deocamdată, doar până pe banca de rezerve. Și, de unde antrenorul ten Haag trăgea de el să rămână, iată că de-acum mai mult îl încurcă. Publicul a ajutat și el la această victorie, îndreptându-și frustrarea către patronat, a fost prezentă și doza aia necesară de noroc. Și-au revenit și au arătat finalmente ca niște fotbaliști de zeci de milioane de Euro chiar marcatorii celor două goluri ale lui United, Jadon Sancho și Rashford. Primul a găsit fenta aia genială de șut, de i-a făcut pe Milner și pe van Dijk să se ia la harță între ei. Nu era semn bun pentru cormorani. A devenit și mai clar când Fortuna l-a luat în brațe pe Bruno Fernandes la reluarea aia hilară spre propria poartă. El, portughezul care va rămâne, rămâne și dator. Apoi, în repriză, Rashford s-a coordonat bine, demarcare, evitare ofsaid, cursă, finalizare pe scurt. Ca pe vremuri, adică acum vreo doi ani! Până la final au înscris și oaspeții, că așa e frumos, să fie tensiune, să aibă prilej olandezul să-l bage și pe Ronaldo, la trecerea timpului... Tocmai ați citit o impietate, însă e doar o glumă, îmi cer scuze dacă am lezat pe vreun fan al lui CR7. Carragher, fostul fundaș al lui Liverpool, acum comentator la tv, spusese că nicio echipă nu-l vrea, referindu-se la cele din Liga Campionilor. Posibil, la ce pretenții are, însă am văzut suferința lui Atletico, pentru care se prefigurează o altă stagiune în care se va chinui să bage coțofana în ațe. Dacă-și mai ia și Ronaldo salariul la pilă, eu acolo l-aș vedea, la echipa căreia i-a fost călău vreo două-trei ediții!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La trecerea timpului?.
 Vizualizări articol: 698 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
La trecerea timpului?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei