Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 198 (8115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public

Beat la volan, a intrat pe contrasens, a provocat un accident și a fugit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a ajuns în arestul poliției județene, reținut pentru 24 de ore, după ce a condus beat, a intrat într-un autoturism de pe contrasens și a părăsit locul faptei. Accidentul s-a petrecut luni dimineață, la Frătăuții Noi, din fericire fără consecințe foarte grave.

Samuel Pleșca, în vârstă de 28 de ani, din Frătăuții Noi, conducea un autoturism BMW, cu numere de Irlanda, pe DJ 178C, pe raza localității de domiciliu, și, rezultă din ancheta poliției, într-o curbă la stânga, a pătruns cu mașina pe sensul opus de mers. Aici, a intrat în  coliziune frontală cu un alt BMW, condus de Cătălin B., în vârstă de 51 de ani, din Straja.

Personalul medical ajuns la fața locului l-a preluat pe șoferul în vârstă de 51 de ani, cel care se deplasa regulamentar. Acesta a fost transportat la Spitalul municipal Rădăuți, fiind diagnosticat preliminar cu un traumatism cranio-cerebral prin accident rutier.  

Șoferul de 28 de ani nu a fost găsit la locul accidentului, fiind identificat ulterior de polițiști la adresa de domiciliu. 

Acesta a fost condus la sediul Poliției municipiului Rădăuți, unde a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus apoi la Spitalul municipal Rădăuți, unde, în prezența medicului de gardă, a refuzat să i se recolteze probe biologice.

Prin urmare, polițiștii au deschis dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Audiat și pus sub acuzare, Samuel Pleșca a fost reținut în arestul poliției județene, în după-amiaza zilei de luni, în baza ordonanței pentru 24 de ore.

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți urma să decidă ce măsuri restrictive va lua mai departe în acest caz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beat la volan, a intrat pe contrasens, a provocat un accident și a fugit.
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Beat la volan, a intrat pe contrasens, a provocat un accident și a fugit5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei